Mojaveyi silmeli miyim yani hocam? ben Apple HFS bölümü oluşturdum hdd de ancak bu şekilde yaptığımda işte yukarıda dediğim gibi sonuç mojaveye çıkıyor kuruluma geçemiyorumBig Sur için imajı indirip yukarıda eklediğim efi Klasörünü Big Sur İmajı yazılmış Usb içerisindeki Efi ile değiştirip temiz kurulum yapın. O efi Big Sur açar.
Big Sur için imajı indirip yukarıda eklediğim efi Klasörünü Big Sur İmajı yazılmış Usb içerisindeki Efi ile değiştirip temiz kurulum yapın. O efi Big Sur açar.
BİGSUR İmajı yükledim sizin efi yi zaten içerisine attım hocam yukarıda açıklamıştım?
Birde sizin gönderdiğiniz efi içerisinde bigsur imajından farklı olarak ek olarak APPLE klasörüde var hocam BOOT ve OC Klasörlerine ek olarak,.. APPLE klasörünüde eklemeliyim değil miBig Sur için imajı indirip yukarıda eklediğim efi Klasörünü Big Sur İmajı yazılmış Usb içerisindeki Efi ile değiştirip temiz kurulum yapın. O efi Big Sur açar.
hocam mesajlarım öbür sayfada kalıyor ondan göremiyor olabilir misinizBig Sur için imajı indirip yukarıda eklediğim efi Klasörünü Big Sur İmajı yazılmış Usb içerisindeki Efi ile değiştirip temiz kurulum yapın. O efi Big Sur açar.
Son düzenleme:
- Laptop Modeli
- MSI GP73 Leopard 8RE
- Anakart Modeli
- MSI, MS-17C5, REV:1.0
- İşlemci Modeli
- Intel core i7-8750H CPU @ 2.20 GHz
- Grafik Kartı
- Nvidia 1060 gtx ve Intel UHD Graphics 630
- Ses Kartı Modeli
- Realtek, RTKVHD64.sys
- Ağ Aygıtları