layout id leri denediniz mi?ALC887 var bende lilu'da güncel ancak yine de çalıştıramadım ama tekrar bugün bir deneyeceğim. Teşekkürler.
layout id leri denediniz mi?ALC887 var bende lilu'da güncel ancak yine de çalıştıramadım ama tekrar bugün bir deneyeceğim. Teşekkürler.
Bu rehberdeki tüm layout ID'leri denedim fakat sonuç alamadım.layout id leri denediniz mi?
denemen gereken layout id'ler : 0x100202, 0x100302, layout 1, 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 18, 33, 99ALC887 var bende lilu'da güncel ancak yine de çalıştıramadım ama tekrar bugün bir deneyeceğim. Teşekkürler.
High Sierra'da Layout ID 7 kullanıyordum ancak Mojave'ye geçince ses hiç çalışmıyordu. Lilu ve AppleALC'nin güncel versiyonunu yüklemiştim ancak yine çalışmıyordu. Az önce Lilu'yu tekrar indirip atınca ve tekrar Layout ID'yi 7 yapınca ses sorunsuz olarak çalışmaya başladı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.denemen gereken layout id'ler : 0x100202, 0x100302, layout 1, 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 18, 33, 99
Çok Sevindim Bilgi Paylaşdıkça Büyür Ve Gelişir Tüm OSXINFO Ailesine Sonsuz Tşk.lerimle Böyle Bir site açtıkları ve bizleri bilgilendirdikleri için...High Sierra'da Layout ID 7 kullanıyordum ancak Mojave'ye geçince ses hiç çalışmıyordu. Lilu ve AppleALC'nin güncel versiyonunu yüklemiştim ancak yine çalışmıyordu. Az önce Lilu'yu tekrar indirip atınca ve tekrar Layout ID'yi 7 yapınca ses sorunsuz olarak çalışmaya başladı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
bende de aynı sorun yaşandı kurulum sorunsuz tamamlandı ancak restart sonrası MacOs gözükmedi yedekten tekrar High Sierra ya dönüş yaptım sorun çözüldüğünde tekrar deneyeceğim olmadı kurulum imajını bekleyeceğim.Aynı şekilde yaptım ancak şuan Clover içerisinde MacOs gözükmüyor
Beta kurulum konusu içerisinde apfs.efi dosyası var onu indirim Drivers64UEFI ve Drivers64 klasörlerinin içerisine koyarsan gözüküyor. Denedin mi?bende de aynı sorun yaşandı kurulum sorunsuz tamamlandı ancak restart sonrası MacOs gözükmedi yedekten tekrar High Sierra ya dönüş yaptım sorun çözüldüğünde tekrar deneyeceğim olmadı kurulum imajını bekleyeceğim.
bir arkadaş Clover sürümünü yükselt demiş şimdi 4674 sürümünü indirdim onu kurup deneyecektim senin söylediğin dosyalarıda indirip gerekli yerlere yapıştırayım problem hangisindense tek seferde çözerim diye düşünüyorum Bilgi için teşekkürler.Beta kurulum konusu içerisinde apfs.efi dosyası var onu indirim Drivers64UEFI ve Drivers64 klasörlerinin içerisine koyarsan gözüküyor. Denedin mi?
macOS Mojave Dev Beta Kurulum Rehberi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Şuan sorunsuz olarak geçtim Clover sürümünü yükseltmem mi yoksa senin tavsiye ettiğin şekilde apfs.efi dosyasını Drivers64UEFI ve Drivers64 klasörlerinin içerisine kopyaladığım için mi sorunu çözdüm bilemiyorum ancak şuan çok mutluyum tekrar teşekkür ederim Web Driver için ise fazla bir süre bekleyeceğimizi zannetmiyorum ara sürümler için bile en kısa sürede güncelleme çıkartan Nvidia'nın bizi fazla bekleteceğini zannetmiyorum.Peki sizce Nvidia Web Driver ne zaman çıkar?
İmaj denemesi başarılı oldu; SSE 4,2 olmayan q8300 PC'ye kurulum tamamlandı. İmaja SSE 4,2 desteği olmayan sistemler için betik ekledim. Kurulumdan sonra tekrar kurulum ekranına gelip, buradan betiği çalıştırarak kurulumu tamamlıyorsunuz. Kurulum sonrası tanınmayan
TP-Link TL-WDN4800 modeli wi-fi kartı için aşağıdaki betiği kullanarak IO811Family kextlerinin Mojave^de kurulmasını sağladım.
AirPortAtheros40 installer 1.0.dmg.zip
Ses, ethernet zaten kurulumdan itibaren çalışıyor.
İmajı yakında paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 7449
Ekli dosyayı görüntüle 7448
Ekli dosyayı görüntüle 7450
Ben test disk'e sıfır kurulum yaptım. High Sierra'nın üzerine güncelleme yaparsan sorunla karşılaşabilirsin.Direk update yapabiliyormu appstoredan ?
Ben clover special edition ile yazdırdım. Terminalden de yazdırılıyor.App Store'dan Mojave'yi indirdim fakat .dmg formatında değil. Bu imajı nasıl USB'ye yazdıracağım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Hocam bende yazma işlemi gerçekleşirken hata veriyor başka yöntem var mıdır acaba?Ben clover special edition ile yazdırdım. Terminalden de yazdırılıyor.
Video'daki eski versiyon. Burandan yeni versiyonu indirebilirsin.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.