Bunu yapmaya çalıştığınıza göre sistemi kurmuşsunuz. Sistemi kurduğunuz EFI klasörünü yeniden kullanın.
Daha önce de Sonoma kurulumu yapmış ve ses kartınızı tanıtamamış ve ProperTree ile EFI klasörünü bozmuştunuz. O EFI ile de kurulum yapabilirsiniz.
Ve en önemlisi tek EFI üzerinden denemeler yapacaksınız. Siz devamlı farklı forumlardan farklı efiler ve görüşlerle yol almaya çalışıyorsunuz. İşler karışıyor.
Hocam en baştan beri sonomayi kurduğum efi ile kurulum yapıyorum zaten ACPl dosyalarına SSDT-GPİO.aml yaması ekledim ama gene kaldı
Bunu yapmaya çalıştığınıza göre sistemi kurmuşsunuz. Sistemi kurduğunuz EFI klasörünü yeniden kullanın.
Daha önce de Sonoma kurulumu yapmış ve ses kartınızı tanıtamamış ve ProperTree ile EFI klasörünü bozmuştunuz. O EFI ile de kurulum yapabilirsiniz.
Ve en önemlisi tek EFI üzerinden denemeler yapacaksınız. Siz devamlı farklı forumlardan farklı efiler ve görüşlerle yol almaya çalışıyorsunuz. İşler karışıyor.
bu arada laptopta bataryam yok hocam o yüzden batarya tanıtma yapmadım touchpad'i bu yüzden algılamamıs olabilirmi
hocam
hocam iyi akşamlar cihazda herşey sorunsuz çalışıyor ama touchpad hariç normal olarak çalışıyor izleme dörtgeni aktif olmadığı için işlevsiz halde şuan
batarya tanıtmam gerekli sanırım ama ben laptopun bataryası şiştiği için söktüm ve batarya tanıtma yapmadım hali ile kısaca izleme dörtgenini nasıl aktif ederim? konu açmak istemedim konu açtığım zaman gereksiz konu kirliliği olmasın diye.