Hibernate mode 0 olmasına rağmen başarılı kurulumda sadece çalışmayan bunlar kaldı. i5 1035g1 işlemcim var. Gpu hızlandırma da çalışıyor. Ancak framebuffer ile bir çok konfigrasyonda HDMI çalıştıramadım. Bazı konfigrasyonlarda restart loop'a falan düşüyor sistem.. Tecno Megabook T1 kullanıyorum. USB'ler, micro sd kart okuyucu vb de çalışıyor.
Cihazda 1 adet HDMI girişi 1 adette Type-c portu var. Windows'da Type-c üzerinden görüntü alıyorum (Type-c to hdmi & displayport kabloları ile).. Type-c to type-c olarak denemeli miyim, öyle bir monitör vb bulamadım maalesef.. Hackintool üzerinden ekran bağladığımda görünmüyor. Windows üzerinden adreslerini vb görebileceğim yöntem vb var mı ?
EFI dosyam ektedir.
Cihazda 1 adet HDMI girişi 1 adette Type-c portu var. Windows'da Type-c üzerinden görüntü alıyorum (Type-c to hdmi & displayport kabloları ile).. Type-c to type-c olarak denemeli miyim, öyle bir monitör vb bulamadım maalesef.. Hackintool üzerinden ekran bağladığımda görünmüyor. Windows üzerinden adreslerini vb görebileceğim yöntem vb var mı ?
EFI dosyam ektedir.
EFI
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Son düzenleme: