Big sur kurulumu yaptıktan sonra bootcamp ile Windows kurdum Windowsta güncelleme yaptım fakat wifi ve ekran kartını görmedi. Sadece ethernet çalışıyor,ekran kartı olarak da Intel kullanıyor. Tekrar Windows bölümüne USB den biçimlendirip kurdum yine olmadı. Bu sefer minitool partition edition ile Windows üzerinde iken Windowstan belli bi kısmı ayırdım tekrar USB den başlattım o kısma Windows kurdum (bootcamp ile bağlantısı olmaması için) ama yine olmadı. Her format sonrası dxdiag ile baktığımda ma Air 6.2 olarak görüyor sıkıntı o yüzden mı bilmiyorum
Yani tamamen mactan bağımsız bi bölüm oluşturup oraya kurarsam sorun çözülecek gibi fakat yapamadım. Özetle sorunum Windowsta wi-fi görmüyor birsuru driver denedim nafile. Ekran kartı driver da aynı şekilde sıkıntılı. Nasıl çözebilirim bunu şimdiden teşekkürler
Yani tamamen mactan bağımsız bi bölüm oluşturup oraya kurarsam sorun çözülecek gibi fakat yapamadım. Özetle sorunum Windowsta wi-fi görmüyor birsuru driver denedim nafile. Ekran kartı driver da aynı şekilde sıkıntılı. Nasıl çözebilirim bunu şimdiden teşekkürler
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Dell G15 5510
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 10870H 8 Cores (Comet Lake)
- Grafik Kartı
- GeForce RTX 3060 GDDR6 Mobile 6GB & Intel UHD Graphics for 10th Gen (Intel UHD Graphics 630)
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC3254, 2 W x 2,5 W Stereo
- Ağ Aygıtları
- Intel AX201, 2x2 MIMO, 2400 Mb/sn, 2,4/5 GHz, Wi-Fi 6 (WiFi 802.11ax) and Bluetooth 5.1
- Disk ve RAM
- UEFI PM9A1 NVMe Samsung 1024GB s65VNE0R406765 1 - (PCIe Gen3 x4 NVMe) & 16 GB (2x8 GB) DDR4 2933 MHz