Masaüstü: HighSierra kurulumu donanım uyumu

mek

APPRENTICE
13 Ocak 2018
2
0
0
31
Merhabalar,

Yaklaşık 2 gündür kurulum üzerinde denemeler yapıyorum, sanırım boot ekranını bozduğum için windows'a bile ar zor bağlanabildim. Evimdeki 2. kasama yani şu an kurulum yaptığım kasama iş gereği, high sierra kurmaya çalışıyorum. Videolardan ve izlediğim diğer kaynaklardan çoğu şeyi birebir yaptığıma inanıyorum (illa ki hatalarım vardır) bugün yaptığım, inandığım temiz kurulumda ekran kartımı çalıştırabildim fakat bu seferde ses kartımı gösteremedim. Clover Boot ekranı ile ilgili ayarlamaları yaptıktan sonra masaüstünü tekrar başlattığımda, boot0ss hatası aldım ve tekrar high sierraya erişemedim. Şimdi tekrar temiz bir kurulum yapacağım, acaba config.plist üzerinden neleri düzenlemem gerekir? Bana yardımcı olabilir misiniz? Sevgiler.

İşlemci: Intel i7 6700K
Grafik Kartı: MSI GTX 1050Ti
Ram: Kingston 8GB 2400Mhz
Anakart: Gigabyte'ın slim ekran kartı, (MSI z270 siparişi verdim gelmesini bekliyorum)
Disk: Sadece High Sierra için ayırdığım çokta eski olmayan toshiba 500gb hdd

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Böyle uyumlu bir sistemde bu hataları almanın sebebi, yanlış adımlar. İlk olarak sadece macOS için ayırdığın bir disk yaptığın kurulumda boot0ss hatası alıyorsan rehberleri dikkatli takip etmiyorsun. Ayrıca Gigabyte kart Hackintosh ile en uyumlu kartlardan biridir, belirteyim. Şu sistem anakart dışında benimki ile aynı. Kısaca takip etmen gereken sadece kurulumda Mojave USB desktop imajın kendi config dosyası ile kurulum yapman.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

mek

APPRENTICE
13 Ocak 2018
2
0
0
31
Yanıt için teşekkürler, tekrar kurulumu High Sierra üzerinden yapmaya başlıyorum.