Merhaba
osxinfo.net
AMD FX 8350 SİSTEMİME (İMZADA DETAY MEVCUT) buradaki rehbere göre başarılı bir şekilde High Sierra kurulumumu tamamladım.
Kurulum bittikten sonra Clover kurup başlangıç ayarlarını da yaptım. Ancak başlangıçta clover açıldığı halde clover listesinde bütün hard disklerim görünüyor bir tek sierra kurduğum hdd görünmüyor flash diskle boot edebiliyorum sadece.
Appstore'den program indiremiyorum. Forumda gördüğüm facetime için olan yapılacakları uygulamam yeterlimidir? Onun dışında appstore'daki uygulamaları dmg olarak indirebileceğim bir yer varmıdır?
Ses kartımı tanıtamadım. Ses var görünüyor buton filan aktif. Net olarak neyi kurmam gerekiyor forumdakileri uygulamadım ancak bazılarına fransız kaldım.
Kurulum sonrası yapılacaklar şeklinde yararlı bir başlık varmıdır?
Başarılı kurulum sağladığı için osxinfo ailesine teşekkürler.
Son olarak Dell İnsiprion 7520 15 r intel i7 işlemcili laptopum için imaj dosyası önerirmisiniz?
[Başarılı Kurulum] MSI 970 GAMING & AMD FX-4100 | NVIDIA 9400 GT | macOS High Sierra UEFI - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Sistem Özellikleri: İşlemci: AMD FX-4100 @4.2GHz Anakart: MSI 970 GAMING Grafik Kartı: Nvidia 9400GT 1GB Bellek: 4x3 12GB DDR3 Bellek Disk: 80GB IBM eServer 10K RPM Sata Disk Ethernet: Onboard Killer E2200 Ekstra Donanımlar: - NOT: Asıl ekran kartım olan RX550 macOS uyumlu olmadığı için...
AMD FX 8350 SİSTEMİME (İMZADA DETAY MEVCUT) buradaki rehbere göre başarılı bir şekilde High Sierra kurulumumu tamamladım.
Kurulum bittikten sonra Clover kurup başlangıç ayarlarını da yaptım. Ancak başlangıçta clover açıldığı halde clover listesinde bütün hard disklerim görünüyor bir tek sierra kurduğum hdd görünmüyor flash diskle boot edebiliyorum sadece.
Appstore'den program indiremiyorum. Forumda gördüğüm facetime için olan yapılacakları uygulamam yeterlimidir? Onun dışında appstore'daki uygulamaları dmg olarak indirebileceğim bir yer varmıdır?
Ses kartımı tanıtamadım. Ses var görünüyor buton filan aktif. Net olarak neyi kurmam gerekiyor forumdakileri uygulamadım ancak bazılarına fransız kaldım.
Kurulum sonrası yapılacaklar şeklinde yararlı bir başlık varmıdır?
Başarılı kurulum sağladığı için osxinfo ailesine teşekkürler.
Son olarak Dell İnsiprion 7520 15 r intel i7 işlemcili laptopum için imaj dosyası önerirmisiniz?
- BootLoader
- OPENCORE
- Laptop Modeli
- X555LN
- Anakart Modeli
- GIGABYTE AORUS GAMING K3
- İşlemci Modeli
- I9-9900
- Grafik Kartı
- ASUS AMD RADEON R9 270X
- Ses Kartı Modeli
- REALTEK HD AUDIO