ÇÖZÜLDÜ Mojave başlangıç diski şifre istiyor

Smartyust

APPRENTICE
13 Nis 2019
56
8
71
29
Merhabalar.
Öncelikle ayrıntılı ve açık anlatımınız için çok teşekkürler. ilk kez windows 10 üzerine mojave kurdum (toshiba satallite radius p55w-b) olası sorunları çözmemde rehberiniz gayet açıktı ses, wifi, trackpad vb bir çok sorunu çözebildim.
sorunum ise şu:
mac kurduktan sonra icloud hesabım ile sisteme giriş yaptım iphonumu bul üzerinde mac kayıtlı görülüyordu.
imessage ve facetime sorunlu olduğu için temiz kurulum yapmak için iphonumu bul üzerinden cihazımı sildim silme esnasında şifre oluşturdum ama sonra unuttum. Sistemi bu kez sabit diskim üzerine sorunsuz olarak sıfırdan kurdum ve açılış aşamasında 6 haneli şifre istiyor ve bu şifreyi bilmiyorum ipad üzerinden kod aldım ama işe yaramadı nasıl bir yol izlemeliyim.

Smartyust

APPRENTICE
13 Nis 2019
56
8
71
29
Doğru soru doğru kişiye ulaşınca çözüm kolay oluyormuş ilgi ve bilgi için teşekkürler.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler