Merhabalar, benim sistemimde bir problem yok çok şükür. Ses de çalışıyor fakat sesi kısıkta da kullansam, en yüksek ayara da alsam en kısıkta ki ses de en yüksekde ki ses de aynı düzeyde. Arada ki ses düzeyleri yok. Youtube gibi sitelerde ki ses ayarları normal çalışıyor. Kısınca düzeyli şekilde kısılıyor. Tek problemim sistemin kendi ayarlarında. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Fikri olan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.
Kurulum dosyasında olan kextlerden başka bir kext kullanmıyorum.
Sistemim şu şekilde:
şlemci Core i7 3770 Soket 1155
Anakart ASRock H61M-PS
E.Kartı Sapphire Radeon RX590 Nitro+ 8GB
Ram 12GB 1600MHz
LAN Atheros® AR8151
Bir diğer problemim de Catalina bu sistemde çalışmıyor. Kurulumda bir problem yok. Boot edip yükleme oluyor ve bitime 2-3 dakika kaldı yazdığı anda ekran kapanıyor ve sistem düzgün kurulmuyor. Mojave, High Sierra, Sierra gibi diğer işletim sistemi sürümlerinde de böyle bir problemim yok sadece Catalina da.
Kurulum dosyasında olan kextlerden başka bir kext kullanmıyorum.
Sistemim şu şekilde:
şlemci Core i7 3770 Soket 1155
Anakart ASRock H61M-PS
E.Kartı Sapphire Radeon RX590 Nitro+ 8GB
Ram 12GB 1600MHz
LAN Atheros® AR8151
Bir diğer problemim de Catalina bu sistemde çalışmıyor. Kurulumda bir problem yok. Boot edip yükleme oluyor ve bitime 2-3 dakika kaldı yazdığı anda ekran kapanıyor ve sistem düzgün kurulmuyor. Mojave, High Sierra, Sierra gibi diğer işletim sistemi sürümlerinde de böyle bir problemim yok sadece Catalina da.