Bilgisayarıma son sürüm 10.14.6 mojave kuracaktım ilk başta videodan ilerledim dakika 8'e kadar sadece temanın farklı olması ve config dosyasının boş olması dışında bir farklılık yoktu ama sonraki yükleme ekranında apple logosu yok ve mouse ilk 3 saniye var sonra donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Ne yapmalıyım? (Sistemim imzamda)
*******GÜNCEL REHBER ve İMAJ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI KULLANIN****** https://osxinfo.net/konu/macos-mojave-intel-ve-amd-kurulum-imaji.23971/ ** İmaj Özellikleri: UEFI ve Legacy Destekler. AMD Ryzen ve FX Sistemler için Kurulum Desteği. MBR desteği. Normal olarak, macOS Windows...
Terminali açtıktan sonra çıkan ekrana yazdım fakat 10 dakika beklememe rağmen bir şey olmadı onu kapatıp komut penceresini açtım. Oraya girdim yine bir şey olmadı kabuk dahil olsun tarzı bir şey vardı tikini aktifleştirdim yaptım işlem tamamlandı diye bir yazı çıktı ama hangi diski seçiceğimi falan sormadı.yeniden başlattım denedim bunları yaparken ama hala aynı hem apple logosu gözükmüyor hem de mouse donuyor birde o apple logosundan önce kod yazan yerde en son unsported cpu yazıyor.
Hata açık: Kodu yanlış girdiğin için betik bulunamıyor.
ilk olarak bunu gir ve enter bas: cd /Volumes/mojave10146
Ardından bunu gir ve enter: mojave2core
Tabi bu arada bizim imajı kullandığını farzediyorum.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.