Burda yazıyor.Sistem bilgilerin nedir ?
kusura bakmayın ben daha detaylı yazdığı için pdf linki verdim.Anıl merak ettiğim birşey var PDF koymak yerine buraya tek tek yazmak bu kadar mı zor ?
![]()
Konu Açma Kuralları - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Değerli forum üyeleri. Hackintosh kurulumunda başarılı olmak için, cihazınızın donanımını detaylı bir şekilde bilmeniz kritik öneme sahiptir. Bu nedenle, forumumuzda macOS uyumluluğu ya da bir hatanın çözümü hakkında yardım talebinde bulunurken, aşağıdaki adımlara dikkat etmeniz önemlidir. 1...osxinfo.net
Fakesmc.kext zaten E/C/K/O içerisinde mevcut bir daha kurarsan ikisi çalıştığı İçin zaten çalışmaması normal değil mi ?
KCPM Utility programı ile programda halihazırda seçili kısım olanSen kextleri nasıl ve nereye yüklüyorsun?
Merhaba hocam dosyadaki kextleri kullanmiyorum dosyadaki sadece config.plist’i kullaniyorum. Kextleri sistemi kurduktan sonra kext updater ile elde ediyorum. Sadece config.plist dell vastro 5470’e gore güncellenmiş ve eski ama sadece bu config plis ile sistemi açabiliyorum o yuzden bu configu kullaniyorum. Yani eski olarak kullandigim tek şey config.plistCihazının sorunlu olduğunu, ve bazı yamalar yapılması gerektiğini biliyorsun.
ÇÖZÜLDÜ - EFI Bölüntüsü Kayıp - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Arkadaşlar config.plist dosyasını atmak için windowstan sirerra usbsine config.plist atmaya çalışyorim ama bu klasörü bulamıyorum. Windows disk yoneticisinden bakınca EFI bölümü görünüyor fakat ben bu klasöre nerden ulsıp icine config.plist dosyasını atarım bilniyorum. kurulum usbisini...osxinfo.net
Ayrıca bağlantıdaki dosyalar ve kextleri kullanıyorsan bunların güncellenmesi gerekiyor. Zira Config içeren paketteki kextler eski, Clover Boot revizyonu içeren yama Paketi ise çok eski. Bunları göz önünde bulundurmalısın.
O dosyalardaki kextlerin güncel versiyonlarını bulup sadece onlar ile dene. Normal imaj içinde bir çok gerekli gereksiz kext var, bunlar çakışma yaratıyor olabilir. Ayrıca unutmaman gereken; o config dosyası Sierra için hazırlanmış. Bu yüzden Catalina ile beraber eksik ayarlar olabilir. Catalina Config ile bunu karşılaştırıp, bu configte olmayan ayarları buna ekleyip denemeler yap. Eğer olmuyorsa da Catalina ile uğraşmak yerine zaten hazır uyumlu bir macOS sürümü olan Sierra ile deneyip en azından sistem kullanabilir, deneyim kazanabilir ve sonra tekrar deneyebilirsin. Zira Catalina'nın daha yeni bir Hackintosh kuracak birisine kazandıracağı bir şey yok. Sierra' da güncel bir işletim sistemidir.Merhaba hocam dosyadaki kextleri kullanmiyorum dosyadaki sadece config.plist’i kullaniyorum. Kextleri sistemi kurduktan sonra kext updater ile elde ediyorum. Sadece config.plist dell vastro 5470’e gore güncellenmiş ve eski ama sadece bu config plis ile sistemi açabiliyorum o yuzden bu configu kullaniyorum. Yani eski olarak kullandigim tek şey config.plist
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.