Mojave Unmount sorunu

skdenizcom

APPRENTICE
11 May 2019
12
0
1
24
Merhabalar, uzun uğraş sonucu dell g3 3567 model bilgisayarıma Mojave kurulumu gerçekleştirdim. Normal boot için cloverboot ayarlarını yaptım. İlk olarak açılıyor sonra mount kontrol ettiğimde unmount oluyor. Neyi kontrol etmem gerekiyor?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
İlk olarak açılıyor sonra mount kontrol ettiğimde unmount oluyor.
Bununla ne demek istediğini anlamadım? Mount olmayan nedir? Biraz daha ayrıntı vermelisin. Tam olarak neler yapıyorsun.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

uisik34

JEDI
20 Nis 2018
269
51
301
45
Merhabalar, uzun uğraş sonucu dell g3 3567 model bilgisayarıma Mojave kurulumu gerçekleştirdim. Normal boot için cloverboot ayarlarını yaptım. İlk olarak açılıyor sonra mount kontrol ettiğimde unmount oluyor. Neyi kontrol etmem gerekiyor?
Bahsi geçen Cloverbootloader kurduktan sonra sanırım USB olmadan Harddiskten açılıyor ama EFI klasörü bağlı değil diyorsunuz. Doğru olan da bu Clover configrator ile mount edip ilgili klasöre ihtiyacınız olduğunuz zaman erişmeniz en doğru olanıdır.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Hayır değil. Normal olarak her açılışta macOS kurulu diskin EFI bölüntüsünü senin mount etmen gerekir. AÇılışta mount otomatik mount edilmesini istersen Clover Bootloader kurulumu yaparken "Install Clover Preference Pane" seçeceğini seç. Ardından Sistem Ayarları / CLOVER aç ve burada Advanced Configuration içinde "Force Mount selected ESP at startup" içinde Mount edilmesini istediğin EFI bölüntüsünü göster.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler