Mojave'ye geçmek gerekli mi?

9 Tem 2017
218
62
251
30
Yaklaşık 1 yıldır yapabildiğim tüm işlerimi macOS ile yapıyorum ve bilgisayarımda şu an son Ocak 2019 günellemesini kurduğum macOS High Sierra kurulu. Desteklenmeyen bir ağ kartı kullanıyorum ve sürücüsü Mojave için güncellenmedi ve güncelleme beklemiyorum. Kullanan kişiler de kartı değiştirdiği için onlardan yardım alamıyorum. Güncellemek aslında aklımda yok çünkü sıfırdan kurulum yapmak istiyorum ve her şey hazır olduğu için pek düzeni bozmak da istemiyorum. Güncelleme yaparsam bana ne faydaları olur? Ayrıca pek takip etmedim ama NVIDIA Web sürücüleri de henüz güncellenmedi diye biliyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz. High Sierra ne kadar süre daha beni pişman etmez?

enst

APPRENTICE
17 Kas 2017
64
9
21
34
HS güncelleme almaya devam ediyor kullanılabilir daha, Mojave Elzem değil dilersen bir time macine yedeği alarak güncellemeyi deneyebilirsin.
Bir miktar daha seri olablir mojave ancak göreceli bir durum eski cihazlarda Mavericks daha performanslı olabiliyor mesela.
Bende grafik sorunu yaşadığım için HS ye geri döndüm en ideali sisteme uygun olanda kalmak.

• Like
Tepkiler: ResidentBomb
9 Tem 2017
218
62
251
30
HS güncelleme almaya devam ediyor kullanılabilir daha, Mojave Elzem değil dilersen bir time macine yedeği alarak güncellemeyi deneyebilirsin.
Bir miktar daha seri olablir mojave ancak göreceli bir durum eski cihazlarda Mavericks daha performanslı olabiliyor mesela.
Bende grafik sorunu yaşadığım için HS ye geri döndüm en ideali sisteme uygun olanda kalmak.
Sistemim güncel H110 yongasında 7. nesil bir sistem hocam. Performansta kuşkum yok ama o kadar yenilik var mı diye bir an düşündüm. En azından bu yaza kadar böyle kullanacağım sanırım. NVIDIA sürücüleri güncellerse bir kullanıp deneriz.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Zaten Nvidia Driver güncellenmediği için High Sierra'da kalmalısın. Performans açısından içinse açıkcası High Sierra tercih ederim ben.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet