MONSTER Abra A5 13.4 Mojave Boot Sorunu

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Cihazında mevcut bütün portları denedin mi?

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
O zaman bilemiyorum. BIOS güncellemesi varsa bunu denetle, imajı indirip tekrar yazdır, imajı farklı bir USB'ye yazdır.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

aydogan

APPRENTICE
23 Ağu 2018
14
3
0
36
hocam Monster bilgisayarlarda BIOS güncelleme konusunda genel olarak bi sıkıntı var zaten. USB'den ön yükleme yapamıyorum. Tekrar indirip denedim hatta başka disklere başka imajlar da denedim. Sitede Monster Abra notebooklara başarılı kurulumları görünce yüklemenin mümkün olabileceği umuduyla araştırmalara devam ediyorum.

berkay

APPRENTICE
7 Tem 2018
16
4
21
Biraz zaman geçmiş üzerinden de yine şuraya not düşeyim. Monster'lar kadar dandik başka cihaz olmadığı için piyasada USB ile Boot işlemlerinde problem yaşanabiliyor.

Kurulumu yaparken cihazı UEFI'ye alın, önceki yorumlarda dediğiniz gibi USB Diski görmeyecek. Başka bir USB bellek daha bulmanız gerekiyor bu durumda. Boot için kullanacağınız Flash Diski takıp F7 ile Boot ekranını açıyorsunuz. Listede USB belleği göremediğiniz zaman makineye başka bir USB bellek daha takıyorsunuz.

Sonra CTRL + ALT + DELETE ile cihazı yeniden başlatıyorsunuz. F7 ile girdiğinizde ilk taktığınız USB Disk gözükecek listede. Göremiyorsanız 3. bir USB Bellek temin edip takıp yine reset atın cihaza. Bulamıyorsanız bu işlemleri 2 Flash disk ile sürekli tekrarlayın. Eninde sonunda görüyor.

Laptop Modeli
MacBook Pro 16"

Dorukkuzey

JEDI
12 Kas 2017
209
49
271
Üstad kolay gelsin. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü Clover Boot ekranına gelemiyorum. Bios da Usb yi görüp ilk sıraya alıyorum fakat siyah ekran ve üst tarafda imleç olarak kalıyor. İmaji hata oluşmuştur diyerek üç defa indirdim ve üç defa Usb imaj olusturdum fakat sonuç aynı. Bios da her türlü ayarı denedim, bütün Usb portları denedim sonuç aynı. Sierra ve High Sierra da sorun yaşamamıştım. Deneyebileceğim farklı bir yol var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

BootLoader
OpenCore 1.0.6
Anakart Modeli
Aus Prime H510M-E
İşlemci Modeli
Intel i5 10400
Grafik Kartı
Amd RX 590
Ağ Aygıtları
Fenvi T919 1750Mbps Pci Card
Disk ve RAM
240 gb m.2 ssd & 16 gb Ddr4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler