Monster Abra A5 macOS kurma

hanificorak

APPRENTICE
13 May 2019
4
0
0
27
Sistem bilgilerim: Monster Abra A5 V13
İ7 9750H
GTX 1050
480 GB SSD

Windowsun yanında mac os kurmam gerek xcode için neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Mojave kurulumu deneyebilirsin. Nvidia ekran kartını tanıtamazsın. İntel Uhd630 ekran kartını tanıtma ihtimalin var.
Kurulumdan önce ayıracağın bölümü windows üzerinden paragon veya benzeri bir programla Hfs+ olarak biçimlendirmen gerekiyor. Uhd630 config i ile kurulumu dene. Kurulum tamamladıktan sonra app store üzerinden xcode indirebilirsin.

hanificorak

APPRENTICE
13 May 2019
4
0
0
27
Mojave kurulumu deneyebilirsin. Nvidia ekran kartını tanıtamazsın. İntel Uhd630 ekran kartını tanıtma ihtimalin var.
Kurulumdan önce ayıracağın bölümü windows üzerinden paragon veya benzeri bir programla Hfs+ olarak biçimlendirmen gerekiyor. Uhd630 config i ile kurulumu dene. Kurulum tamamladıktan sonra app store üzerinden xcode indirebilirsin.
Hocam bir kaç image denedim ancak hep kuruluma geçerken apple logosunda kalıyor. O kısmı geçemedim bir türlü. Neler tavsiye edersiniz?

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler