Herkese merhabalar, iyi forumlar. Elimde monster huma h4 v3.2 laptop mevcut. mx250 harici ekran kartı barındırmakta. i7 10. nesil işlemcisi bulunuyor. İki tane sorum olacak. Öncesinde cihazın tüm özellikleri için aşağıdaki linke tıklamanızı rica edeceğim.
www.monsternotebook.com.tr
1- Ben bu bilgisayara macintosh kurabilir miyim, ya da hackintosh adı artık her neyse.
Kurulumu yaparsam wifi kartını görmeme ihtimali var mıdır?
Forumda biraz araştırdım, ekran kartını kullanamadığım yazıyordu.
Ekran kartını kullanamamak bana ne gibi bir dezavantaj sağlar. Diyelim ki kurdum, Ekran kartını tanıtma gibi bir olanağım var mıdır? Oyunun o'sundan anlamam. Ofis kullanımı için aldığım bir cihaz.
2- Mevcutta Windows 10 kullanıcısıyım. Diyelim ki 1'inci sorunun yanıtı kurulabilir ise her iki işletim sistemini kullanabilir miyim? Dual boot olarak kurulum sağlamamda sorun olur mu? Disk alanı 250 GB SSD.
Windows üzerinde kullanılan citrix, vpn, uzak sunucu bağlantısı gibi yazılımlarda sorun yaşanır mı?
Ne gibi hatalar oluşturur, ne gibi sorunlarla karşılaşırım.
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar.
Huma H4 V3.2 14,0" İş Bilgisayarı
Monster Huma H4 V3.2 14,0" Business Laptop, sınıfının en yeni nesli Intel Comet Lake i7-10510U işlemcisi ile zorlu görevlerde en iyi iş arkadaşınız oluyor!
Kurulumu yaparsam wifi kartını görmeme ihtimali var mıdır?
Forumda biraz araştırdım, ekran kartını kullanamadığım yazıyordu.
Ekran kartını kullanamamak bana ne gibi bir dezavantaj sağlar. Diyelim ki kurdum, Ekran kartını tanıtma gibi bir olanağım var mıdır? Oyunun o'sundan anlamam. Ofis kullanımı için aldığım bir cihaz.
2- Mevcutta Windows 10 kullanıcısıyım. Diyelim ki 1'inci sorunun yanıtı kurulabilir ise her iki işletim sistemini kullanabilir miyim? Dual boot olarak kurulum sağlamamda sorun olur mu? Disk alanı 250 GB SSD.
Windows üzerinde kullanılan citrix, vpn, uzak sunucu bağlantısı gibi yazılımlarda sorun yaşanır mı?
Ne gibi hatalar oluşturur, ne gibi sorunlarla karşılaşırım.
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar.