merhabalar Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook için bana efi verebilecek bir yardımsever arkadaş varmıdır ekran kartı önemli değil onu ben halledicem
eğerki ilk linktekiyse orda gtx 1650 yazıyor ve 1650 çalışmaz eğerki 1050 ti ise yine çalışmaz çünkü laptopların mantığında görüntü igpu üzerinden geçer bu nedenle harici gpu kullanmanızın imkanı yok eğerki igpu kullanayım derseniz apple en son 10.nesil işlemcilerle macbook üretti yani igpu kuramazsınız kursanızda sistem adam akıllı çalışmazMonster Notebook UEFI BIOS Ayarları Rehberi (youtube.com) bios bu şekil diyorum sistemin detaylı bilgisi zaten ilk attığım postta var başka hani özelliği gerekli
biosda bulduğunuz ayarları yapsanız yeter zatenMonster Notebook UEFI BIOS Ayarları Rehberi (youtube.com) bios bu şekil diyorum sistemin detaylı bilgisi zaten ilk attığım postta var başka hani özelliği gerekli
bir efi zaten yukarıda paylaştım zaten1050 ti ı tanıtanlar var onların yöntemini deneyeceğim ekran kartı önemli değil demiştim ayrıca
Yazılmış gerçi ama tekrarda yarar vartamam kardeşim teşekkür ederim boşverdim zaten masaüstü hackintosh var bitane macera aradım sanırım
ekran kartının %80 kullanımına kadar çıkmışlar hocam az kaldı QE/CI uygulanmasına az kaldıGitHub - lshbluesky/WhateverGreen: Various patches necessary for certain ATI/AMD/Intel/Nvidia GPUs, also fixed to work on Intel 11/12th Gen Tiger/Alder Lake
Takip ediyorum ama bu konuda açık söylemek gerekirse pek umutlu değilim. Harici ekran kartları gibi değil durum, sisteme eklenmesi gereken yeni bir yazılım ihtiyacı gibi duruyor. Bu da başlı başına bir sorunmuş ve imkansızmış gibi geliyorekran kartının %80 kullanımına kadar çıkmışlar hocam az kaldı QE/CI uygulanmasına az kaldı
Eski kasa özellikleri nedir?hocam eski kasama macos ventura ve üstü kurup denemek istiyorum
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.