Bu Config dosyasını adını "config.plist" yaparak dene
Bu Config dosyasını adını "config.plist" yaparak dene
Dostum kusura bakma biraz deneme usulü oluyor ama senin bilgisayarını araştırdım genel olarak msi gt70'e benzeyen bir dizilim var. Hatta senin bilgisayarınla birebir aynı özelliklere sahip msi bilgisayarlar var bu yüzden araştırmamı biraz daha oraya kaydırdım ve şu config'e ulaştım deneme şansın var mı acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 21141
Maalesef bu seferde de olmadı
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim bu kadar uğraşıyorsunuz. Siz kusura bakmayın lütfen bu kadar uğraştırdım. Hemen bakıyorumDostum kusura bakma biraz deneme usulü oluyor ama senin bilgisayarını araştırdım genel olarak msi gt70'e benzeyen bir dizilim var. Hatta senin bilgisayarınla birebir aynı özelliklere sahip msi bilgisayarlar var bu yüzden araştırmamı biraz daha oraya kaydırdım ve şu config'e ulaştım deneme şansın var mı acaba ?
msi-ge70-2pc-hackintosh
EFI dosyasını direkt attığımda bu şekilde takıldı. Şimdi sadece clover dosyasını atarak deneyeceğim.Dostum kusura bakma biraz deneme usulü oluyor ama senin bilgisayarını araştırdım genel olarak msi gt70'e benzeyen bir dizilim var. Hatta senin bilgisayarınla birebir aynı özelliklere sahip msi bilgisayarlar var bu yüzden araştırmamı biraz daha oraya kaydırdım ve şu config'e ulaştım deneme şansın var mı acaba ?
msi-ge70-2pc-hackintosh
Daha önce ki mesajınızda belirttiğiniz kexitler dışındakilerinin silindiği CLOVER dosyasıyla denedim.Verdiğim Clover ile son yaptığımız işlemler olacak şekilde ekteki config ile tekrar deneyelim.
1. FakeSMC ve söylediğiniz argümanlarKext olarak FakeSMC ya da VirtualSMC ile deneme yap. Boot komutlarına cpus=1 dart=0 slide=0 komutlarını ekleyip dene.
Dediğiniz gibi systemin içindeki kext dosyasını da silip denedim.Dediğim Kexti silip deneme yap. EK olarak BIOS güncellemen varsa bunu yap.
EFI ı denerken USB nin içindeki EFI dosyası ile yer mi değiştirtiyim yoksa yoksa sadece CLOVER klasörünü mü aktarayım
USB içerisindeki EFI klasörünü sil ve çöpü boşalt ekte verdiğim EFI klasörünü direkt olarak o konuma ekle.
İmajı tekrar USB belleğe yazdırıp sadece Clover klasörünü değiştirerek deneme yap.
Yine aynı şekildeİmajı tekrar USB belleğe yazdırıp sadece Clover klasörünü değiştirerek deneme yap.
BIOS güncellemesi hakkında bir fikrim yok maalesefBios ayarların nedir ve bios güncellemen mevcut mu ?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.