Aynen doğrudur, Windows için bile olsa AMD işlemciden şeytan görmüş gibi kaç çünkü çok az ucuza çok daha kötüsü. AMD işlemci hiçbir zaman İntel işlemciye rakip olamadı olamaz da ki insanlara yalan söyleyip mahkemelerde uğraştıklarını unutmayalım. Dikkat edersen ki bütün bilindik büyük bilgisayar markaları her zaman amiral gemilerinde İntel işlemci kullanıyor sonuçta bu firmalar aptal değil daha ucuza mal edip daha fazla satmak isterler ama onlarda biliyor AMD reklam politikası gereği karşılaştırma test sonuçları değiştiriliyor ve insanlar kandırılıyor 8 çekirdek dediği işlemcinin aslında 4 çekirdek olduğu ortaya çıkıyor ve mahkemelerde insanlara sussunlar diye neler ödeniyor. Beni burada intel fanı gibi düşünenler olabilir ama bilsinler ki değilim. Ekran kartı konusunda ise NVDİA aynı konumda aynı reklam pazarlama (YouTuber kiralama) stratejisi ile çalışmakta ve AMD bana göre daha cazip fiyatlara neredeyse aynı kaliteyi sunmakta. Belki ileride bir gün AMD ekran kartındaki başarısını işlemcide de gösterir de AMD işlemci alınabilecek bir işlemci olur.
Teşekkürler hocam. Bir de hackintosh için bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sizin de görüşünüzü almak istiyorum. Catalina sürümünü destekler mi?
Anakart: MSI H310M Pro-VDH Plus 1151, DDR4 2666 Mhz
İşlemci: Intel Core i3 9100F 3.6 Ghz 6MB 1151
Ekran Kartı: Biostar Radeon RX 570 8GB (Dual Cooling) 256 bit
16 GB RAM ve SSD ile bir problem yaşar mıyım acaba?
Sidecar özelliğini kullanmak istiyorum iPad ile tasarım yapmak için.