High Sierra 10.13.3 Kurulumunu başlıkta da belirttiğim donanımla verdiğiniz imajı indirerek ve USB yazdırarak başka herhangi bir komut girmeden sağlıklı bir şekil de başardım. Açılışta ya da yüklenme sırasında herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Sorunlara gelince.
Ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım. Bazı resimleri de ek olarak ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımı sunarım. Herkese iyi forumlar.
- Sistem bir ses kartını otomatik olarak tanıyor ama ses alamıyorum. Bu arada belki bilinmesi gereklidir diye anlatıyorum, monitör bağlantım ekran kartından HDMİ ile direk bağlıyorum. Kasadan çıkan ses çıkışlarında 2+1 ses sistemi bağlı. Windows ortamında ses simgesine tıklandığında hem 2+1 den hemde monitörün üzerinden ses almak için iki ayrı seçenek açılıyor. Bilmem MacOs larda böylebir ayar yapmak gerekiyormu.
- Nvidia Ekran kartımı bir türlü aktif edemedim, yönergelerinizi takip etmek ve uygulamama rağmen.
- SSD Windows kuruluydu daralttım ikincil bir alanada MacOs kurdum ama açılışı sürekli USB den yapmak zorundayım. Bir türlü açılış yöneticisini kurmaya başaramadım.
- Girmemiz gereken komutlar var, bunları hangi yolda hangi dosyaya girmemiz gerektiğini de sanırım net anlayamadım. En sonunda sürekli USB den boot ettiğim için onun EFİ kalsörü içinde ki dosyaları değiştirmeye başladım. Sanırım boot HDD yapınca değişiklikleri HDD içindeki EFİ den yapacağım doğru mu anladım tam bilmiyorum.
Ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım. Bazı resimleri de ek olarak ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımı sunarım. Herkese iyi forumlar.