Arkadaşlar Merhaba! Aranıza yeni katıldım ve umarım sizlerle faydalı ve başarılı paylaşımlarımız olur. Daha önceden Windows yanına kısa süreli linux deneyimim oldu. Güvenlik ve gizlilik takıntısı olan birisi olduğum için telefon, tablet iOS işletim sistemli cihazlar kullanıyorum. Bu nedenle bilgisayarımında bu İos işletim sistemine uygun olsun istiyorum. Bilgisayarımda iki hard disk var ve birinci hard diskte win 10 pro var. İkincil depo olarak kullandığım hard diskte 100 GB lık boş alan ayırıp bu kısıma mac işletim sistemi yüklemek istiyorum. Yani açılışta win 10 ya da mac işletim sistemi çalıştırabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. Acaba böyle bir kurulum için ne yapmam lazım.
Birde sizlerden ricam Windows a ait saf ekleme yapılmamış oynanmamış imaj dosyaları vardı. Mac içinde böyle birşey arıyorum. Önereceğiniz Mac işletim sistemi için böyle bir imaj dosyası nereden indirebilirim.
Amd Ryzen 7 3700X
Msı b450 tomahawk anakart
16 GB ddr4 RAM
Sapphire 5700 xt nitro +
Birde sizlerden ricam Windows a ait saf ekleme yapılmamış oynanmamış imaj dosyaları vardı. Mac içinde böyle birşey arıyorum. Önereceğiniz Mac işletim sistemi için böyle bir imaj dosyası nereden indirebilirim.
Amd Ryzen 7 3700X
Msı b450 tomahawk anakart
16 GB ddr4 RAM
Sapphire 5700 xt nitro +