Merhabalar, windowsta sanal makine üzerine High Sierra'yı kurdum. Sitedeki Catalina RAW imajını etcher'la usb'ye yazdırdım.
Bios ayarlarım= Sata AHCI, Bios Uefi, Secure BOOT kapalı.
F8 boot tuşuyla oluşturduğum usbdeki clovera girdim. Değişik configler denedim, aynı bilgisayarla mojave kurulum yapan arkadaşın config dosyalarını da denedim. nv_disable=1 da denedim aynı olay yaşanıyor.
[Başarılı Kurulum] MSI GE60 0ND - macOS Mojave
Elma yarıya kadar geliyor sonra tekrardan clover açılıyordu. Tekrardan Catalina yüklemeyi seçtiğimde aynı işlem sonsuz loopa giriyordu. Boot Argumentsa -v yazdığımda yükleme reset atmadan önce aşağıdaki hata karşıma çıkıyor. Ve loopa devam ediyor. Laptopum optimus kullanıyor. Dahili Intel Hd 4000 ve Nvidi a GTX 660m. gtx 660m'i kullanamayacağımı biliyorum. Ne yapabilirim ?
Hata bu
** In Memory Panic Stackshot Succeeded ** Bytes Traced 275328 **
Ek olarak Mojave yüklemeye çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum.
Laptopun Özellikleri
Intel Core i7-3630QM
Nvidia GTX 660M
Intel Hd Graphic 4000
Qualcomm/Atheros e2200 Gigabit Ethernet Controller
Intel Centrino Wireles-N 135 BGN Wi-Fi Bluetooth Adapter
8 GB RAM
Intel Panther Point PCH Ses Kartı
120 james donkey ssd
@montezuma üstad yardımını bekliyorum
Bios ayarlarım= Sata AHCI, Bios Uefi, Secure BOOT kapalı.
F8 boot tuşuyla oluşturduğum usbdeki clovera girdim. Değişik configler denedim, aynı bilgisayarla mojave kurulum yapan arkadaşın config dosyalarını da denedim. nv_disable=1 da denedim aynı olay yaşanıyor.
[Başarılı Kurulum] MSI GE60 0ND - macOS Mojave
Elma yarıya kadar geliyor sonra tekrardan clover açılıyordu. Tekrardan Catalina yüklemeyi seçtiğimde aynı işlem sonsuz loopa giriyordu. Boot Argumentsa -v yazdığımda yükleme reset atmadan önce aşağıdaki hata karşıma çıkıyor. Ve loopa devam ediyor. Laptopum optimus kullanıyor. Dahili Intel Hd 4000 ve Nvidi a GTX 660m. gtx 660m'i kullanamayacağımı biliyorum. Ne yapabilirim ?
Hata bu
** In Memory Panic Stackshot Succeeded ** Bytes Traced 275328 **
Ek olarak Mojave yüklemeye çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum.
Laptopun Özellikleri
Intel Core i7-3630QM
Nvidia GTX 660M
Intel Hd Graphic 4000
Qualcomm/Atheros e2200 Gigabit Ethernet Controller
Intel Centrino Wireles-N 135 BGN Wi-Fi Bluetooth Adapter
8 GB RAM
Intel Panther Point PCH Ses Kartı
120 james donkey ssd
@montezuma üstad yardımını bekliyorum