Msi Gl73 8rd MacOs Nasıl Yüklenir

davdav1078

APPRENTICE
27 Nis 2022
13
0
1
Merhabalar elimde Msi Gl73 8rd model bir makine var ve iş için buna macos kurmak istiyorum tercihim monterey fakat diğer sürümlerde olur yeterki mac olsun. Fakat araştırma vb yapmama rağmen pek fazla bir forum bulamadım bu model hakkında ve kaldım böyle umarım burda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır şimdiden hepinizine teşekkür ediyorum.

Laptop Modeli
MacBook Pro (15-inch, Late 2011) 8.2
İşlemci Modeli
2,2 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i7
Grafik Kartı
HD Graphics 3000
Disk ve RAM
16GB RAM

elektronick

APPRENTICE
7 Ağu 2021
47
37
71
Aşağıda bağlantılarını verdiğim adresler üzerinden EFI ile başlangıç verebilirsiniz. Doğrudan *.zip uzantılı adresten OpenCore > EFI içeriğini kullanabilirsiniz, bir alt satırdaki adresten konuyu detaylıca inceleyebilirsiniz. Benzer ve yakın bir model olduğu için öneride bulundum.

https://github.com/jbwharris/hackintosh-msi-GL72M-7RDX/archive/refs/heads/master.zip
GitHub - jbwharris/hackintosh-msi-GL72M-7RDX: A successful OpenCore install of macOS on an MSI GL72M 7RDX

Hackintosh ile keyifli zamanlar.

BootLoader
OC 0.9.7 -- Ventura 14.3
Anakart Modeli
Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi
İşlemci Modeli
Intel Core i5 11400
Grafik Kartı
Asus ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC897
Ağ Aygıtları