Merhabalar,
Bugün forumdaki imajı indirip GitHub - ErrorErrorError/msi-gs65-8se-opencore-macos: macOS on MSI GS65 8SE using OpenCore bootloader. bu repo'daki EFI klasörüne göre kurulum gerçekleştirdim. Daha sonrasında Xcode kurulamadığı için Mac'i 11.6'ya güncelledim. Uzun uğraşlar sonucu Open Core versiyonunu 0.6.3'ten 0.7.3'e güncelledim. Hala nasıl yaptığımı bilmiyorum. Hackintool'u bir açtım 0.7.3 yazıyor. Halbuki aynı şeyleri tekrar tekrar yapmıştım
Sorunum şu ki kext'leri güncelledikten sonra mı oldu hatırlamıyorum. Ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. Sistem tercihleri > Ekranlar kısmına geldiğimde parlaklık gözükmüyor. Klavye tuşlarından da ayarlanmıyor. Ayrıca Open Core 0.7.3'e geçtikten sonra boot sonrası yaklaşık 3-4 dakika siyah ekranda bekliyor ve ekran öyle açılıyor. Bu problemler için bir çözüm var mıdır? Özellikle parlaklık için bir çözüm olursa süper olur, şu an en sonda olduğu için gözlerimi çok yoruyor.
Bugün forumdaki imajı indirip GitHub - ErrorErrorError/msi-gs65-8se-opencore-macos: macOS on MSI GS65 8SE using OpenCore bootloader. bu repo'daki EFI klasörüne göre kurulum gerçekleştirdim. Daha sonrasında Xcode kurulamadığı için Mac'i 11.6'ya güncelledim. Uzun uğraşlar sonucu Open Core versiyonunu 0.6.3'ten 0.7.3'e güncelledim. Hala nasıl yaptığımı bilmiyorum. Hackintool'u bir açtım 0.7.3 yazıyor. Halbuki aynı şeyleri tekrar tekrar yapmıştım