Merhaba, Lenovo G50-80 i3 4030u bilgisayarımın çoğu şeyini kurdum; wifi, ethernet, bluetooth, touchpad, batarya, ses, uykuya girme vs... ama Netflix veya örnek veriyorum Apple Music' den video açsam videolar oynatılmıyor, Netflix S7706 hatasını veriyor, ayrıca Intel grafik kartımın yanında AMD grafik kartımı da etkinleştirme şansım var mı? Windows' taki gibi ağır GPU yükünde Radeon M330 geçse benim için iyi olabilir, çünkü Intel HD 4400 MacOS' in animasyonlarında, Safari' de sizin sitenizde gezerken bile donuyor, belki de yanlış şeyler yaptığım içindir, kaç gündür uğraşıyorum lütfen yardım edin. Hackintool ve Sistem Raporu ekran görüntülerimi aşağıya bırakıyorum, bu sefer yardım ederseniz çok sevinirim, çünkü ne yapmam konusunda en ufak bir fikrim yok.
Ekstradan da Windows'u OpenCore ile başlattığımda Wi-Fi' ı kullanamıyorum, Windows Boot Manager ile başlattığımda (EFI klasöründeki BOOT ve OC' u silince WBM ile başlıyor) bu sorun olmuyor.
Ekstradan da Windows'u OpenCore ile başlattığımda Wi-Fi' ı kullanamıyorum, Windows Boot Manager ile başlattığımda (EFI klasöründeki BOOT ve OC' u silince WBM ile başlıyor) bu sorun olmuyor.
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 0.7.6
- Anakart Modeli
- Z77 Sabertooth
- İşlemci Modeli
- i7 3770K
- Grafik Kartı
- Sapphire Pulse RX 6600 Gaming
- Ses Kartı Modeli
- ALC892
- Ağ Aygıtları