Notice - new kext com.apple.driver.KextExcludeList, v14.0.3

ozymoz

APPRENTICE
9 Haz 2018
22
2
0
35
bblySP5OJQlV6sEaHs0RmPtKWbF4CL5H.jpeg
Merhaba mojave yükleme sonrası ilk yeniden başlatmadan sonra bu hata karşıma çıkıyor ekran görüntüsü ektedir nasıl çözebilirim

Bilgisayarım msi cubi 2dir

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Hd 620 config ile mi deniyorsun? Eğer HD620 config ile deniyorsan burdaki güncel config ile dene. Olmaz ise farklı platform id kullan. File Finder · GitHub
Bir bios ayarların şu şekilde olsun.
BÖLÜM 6: BIOS Ayarları

Kuruluma geçmeden mutlaka BIOS ayarlarınızı yapmanız gerekiyor.

VT-d= Disabled
DEP data execution prevention: Enable
Secure Boot: Disabled
Legacy Boot: ( Opsiyonel)
Fast boot: ( eğer varsa) Disabled
CSM: Enabled yada Disabled. Duruma göre.
Boot From USB yada Boot From External= Enabled

Not: Eğer UEFI modda sistem boot ekranında bozuk ekranla karşılaşırsanız, Legacy boot yada CSM=Enabled yap.

ozymoz

APPRENTICE
9 Haz 2018
22
2
0
35
Hiç detay vermemişim sitedeki güncel mojave kurulumunu dün indirip onunla yükleme yaptım hd620 ve hd620 spoof dosyalarında sadece smbios verilerini kendi pcme en uygun imac modelini işleyerek ikisiyle de denedim. Kurulumu flash içerisindeki ana config ile yaptım. Az önce hd630 config ile boot edip açtım fakat bir iki program kurup restart ettim tekrar aynı sorun çıkmaya başladı. Yazdığınız işlemleri yazıp tekrar yazacağım.