Teşekkürler,Ekran kartını tanıttım ancak,Çözünürlük aynı,Başka işlem yapacakmıyım? Şimdi usb siz açılış için yardımcı olurmusunuzConfig / Graphic içinde Inject Nvidia işaretli olsun. VGA kullanıyorsan bunun desteği yok. Monitör farklı portları dene.
Nvidia web i sildim,C.Configurator ile Nv inject ve Nvidia ile ilgili tıkları kaldırdım,sonuç yine aynı,Güvenli açılış ile açılıyor,bu sefer oturum açma ekranında çözünürlük düşük,açılış uzuyor,Yine normal açılışta 3 saniye sonra donuyor,Usb ile açıyorum ve hdmi ye vga aparatla monitöre bağlantısı var,ekran kartı şu anda tanınır durumda,Teşekkürler, Ekran kartımı tanıtamadığım için Web driveri kurmuştum,Silip deneyeceğim,Sizi haberdar edeceğim.Selamlar ve Sevgiler..
Normal kipte açılınca masa üstüne gelince 3 saniye içinde donuyor, Güvenli kipte sorun araştırma için açıyorum.Sorun ekran karında sanırım. Macos u eskilerde rahat kuruyordum ama şimdi donanım tanınımadığı için sorun yaşıyorum. Pc= G41mainboard ,q9550,8gb ram,1g 256 bit lik 9800 ekran kartı, 1tb hd,Ben ise emekli öğretmen,öğrenmeye çalışıyorum,İlginize teşekkürler.. Bakalım çözecekmiyiz..Sistemi güvenli mod ile açarsan elbette grafik kartın tanınmayacak. Ses sistem kurduğundan beri sadece güvenli mod ile açıyorsan ilk olarak bu soruna odaklanmalı ve buna çözüm üretilmeli.
Muhtemelen öyle. Ek olarak kablo dönüştürücü aparatlarda çok iyi çözüm değil. Bunların yanında kullandığın Sistem kimliği de önemli. Config dosyasını bir paylaşın bir kontrol edelim.Sorun ekran karında sanırım.
Muhtemelen öyle. Ek olarak kablo dönüştürücü aparatlarda çok iyi çözüm değil. Bunların yanında kullandığın Sistem kimliği de önemli. Config dosyasını bir paylaşın bir kontrol edelim.
Şifre girince, enterleyince beş saniye sonra donuyor, yani pc çalışmıyor, ekran tek renk olarak kalıyor, mouse, klavye, çalışmıyor. Sierayı denedim, iki eternet hatta mainboard daki onboard ethernet kartımı tanımadığı için kaldırmıştım, Sierayı tekrar kurayım ama size çok yük oldum, kusura bakmayın.Tam olarak donma derken kastettiğin nedir? Giriş yaptıktan sonra mı sistem donuyor? Kurulumu hangi imajla ve nasıl tamamladın.? Bunlarınk bilgisini vermelisin. Ek olarak EFI klasörünü paylaş bir bakalım. Son olarak High Sierra yerine Sierra ile deneme yapabilirsin.
Yük olmak yok. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ethernet kartın modeli neydi? Zira bu kartın High Sierra ile çalıcağının bir garantisi yok. Bu arada yukarıda dosya istemiştim, onları da paylaşın.Şifre girince, enterleyince beş saniye sonra donuyor, yani pc çalışmıyor, ekran tek renk olarak kalıyor, mouse, klavye, çalışmıyor. Sierayı denedim, iki eternet hatta mainboard daki onboard ethernet kartımı tanımadığı için kaldırmıştım, Sierayı tekrar kurayım ama size çok yük oldum, kusura bakmayın.
Atheros AR 8151 -RTL8139 G41 Anakartın üzerinde onboard ethernet var,Şu anda high Sierra üzerindeyim ve güvenli kipte açtım, internet ethhernetimin üzerinde yazdığı tanıdığı böyle(Realtek RTL8168E/8111E PCI Express Gigabit EthernetYük olmak yok. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ethernet kartın modeli neydi? Zira bu kartın High Sierra ile çalıcağının bir garantisi yok. Bu arada yukarıda dosya istemiştim, onları da paylaşın.
Evet olabilir. Config boot argümanlarına nv_disable=1 komutunu ekleyip normal açabiliyorsan sorun bununla alakalı olabilir. Ayrıca anakart modelin tam olarak nedir.Bu sorun acaba kurulumda monitor vga ya bağlı olmaktan doğabilir mi?
Sierrayı kurup deneyeceğim. Bir de VGA-DVI dönüştürücüden şüpheleniyorum.Kextlerin sistem içinde yüklü olduğu için göremedim. Ethernet için şunu dene. ALXEthernet.kext.zip
Evet olabilir. Config boot argümanlarına nv_disable=1 komutunu ekleyip normal açabiliyorsan sorun bununla alakalı olabilir. Ayrıca anakart modelin tam olarak nedir.
Anakart'ım G41MT-S2Sierrayı kurup deneyeceğim. Bir de VGA-DVI dönüştürücüden şüpheleniyorum.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.