Lungo diye bir program var oda birşey indirilen laptopun uyumasını engelliyor. Kullanıyormusun bilmiyorum ama benim çok işime yarıyor
Bu iyi olur hocam. Zira ben bu Ventura'nın uyku ayarları anlamadım gitti. Sırf bu yüzden bazı işlemler yarıda kesildi. Teşekkürler.
Sanırım bu:
Download Lungo by Sindre Sorhus on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more apps like Lungo.
apps.apple.com
Gülme gülme! Hemen baktım hayli zamandır unuttuğum Orijinal Windows Xp Home Edition Cd yerinde duruyor mu diye. Kitapçığı ve seri numarası ile birlikte saklarım hala

Sizler hatırlamazsınız belki internet bağlantısı için yine CD satın alır ve yüklerdik.
Tam retro oldum sanırım
Hatırlamak mı? Hocam ayıptır söylemesi, Commodore 64'ten geliyoruz. Sonra Amiga 500. Daha sonra MS-DOS 6.22. Ve Windows 3.0.

1.44 MB'lık 7 adet Floppy diski tak çıkar tak çıkar fenalık geliyordu zamanında.

İlk anakartlarda onboard ses yoktu. Ağ yoktu. USB icat edilmemişti.

Ses ve ağ için PCI karta ekstra paralar verirdik. Hiç unutmam; en meşhur ses kartı Sound Blaster idi. Oyun oynamak için bu marka şart gibiydi. Aksi halde sessiz oyun oynardık.

Ağ için 56 KB/s PCI modem kart gerekirdi. İnternet hızı saniyede Max. 56 KB idi.

Hey gidi günler hey! Şimdi gençlik FPS beğenmiyor.