Online Editör Config Dosyalarını Bozuyor

SmartFace

APPRENTICE
5 Şub 2021
67
20
71
Selamlar

Online Editörde bazı arkadaşların bildiği üzer Monterey için NVidia Patch yaparak kurulum yapmayı deniyorum. Bir arkadaşımız sağolsun NVidia ve Monterey Patchlerini yapıp config paylaştı fakat ben bu confige AMD işlemci ve B550 için gereken kextleri vs. online editör ile eklemeye çalıştığımda editör dosyaları bozuyor. Şu şekilde gösterebilirim sanırım

Bu gördüğünüz hatasız ve AMD yamalarının yapılması gereken config dosyası online editöre yüklendiğinde (dosya hatasız)

Bu da ekleme yapıldıktan sonra kaydedilen config dosyası tekrar editöre yüklendiğinde:

Windowsta başka bir düzenleme yolu olmadığından dolayı şu an sıkıştım kaldım. Normalde çok basit bir şekilde Monterey kurulum aşamasına geçip aşamaları rehber olarak yazacakken burada kaldım maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çok merak ediyorum şu an bana yanlış kategoride konu açtığımı söyleyen yönetim bir web servisini nasıl program olarak niteliyor acaba!?

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
-
Anakart Modeli
MSI MAG B550 Tomahawk
İşlemci Modeli
Ryzen 5 3600
Grafik Kartı
NVidia GTX 1060 6 GB
Ses Kartı Modeli