@atlasege @yusfklncc evet dediklerinize dikkat ettim. Eski configim de iMac19.2 bilgileri varmış yenisini de o şekilde yaptım evet sistem bilgileri değişti ama
@kindo hocamız bu sistem ile o sambıos bilgileri uyumsuz demişti sanırım oda iMac10.1 yapmışmış sanırım

Kafam allak bullak oldu. Sonuç girdim apple kimliğimi vs telefona izin ile kod onayı geliyor ama maalesef giriş yapmıyor. Aynı şekilde hackintol ile baktığım da işaretli yer onaylı görünmüyor. Daha öncesinde de böyleydi ama confige built-in değerini girdiğimde çözmüştüm, şimdi bakıyorum orası olması gerektiği gibi ama olmuyor.
Hatta
@montezuma hocamızın bir konusundan almıştım config dosyasını iyi hatırlıyorum. onuda vereyim.
Konusuda burada
Merhaba, öncelikle bizlere bu kolaylıkları sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sorunum; iCloud hesabıma giriş yapamamam. Catalina yüklü iken böyle bir sorun yoktu. Big sur kurduktan sonra hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum, silip tekrar yükledim yine sonuç değişmedi. App store’a...
osxinfo.net
Ben bireyleri eksik yapıyorum sanırım ama bilemedim. Şimdi de işe gitmek zorundayım arkadaşlar gene sabah gelir gelmez bakarım.