OpenCore High Sierra i7 7700k GTX 1070

GrkmOK

APPRENTICE
6 Nis 2019
30
1
21
- İ7 7799k
- GTX 1070
- 16gb 3000mhz
- 256 ssd
- Asus z270f

Sistemimde windows yüklü ayrı bir ssd ye opencore ile high sierra kurmak istiyorum. opencore u daha yeni gördüm hiçbir bilgim yok rehberlerde big sur catalina için gördüm yardım edebilirmisiniz

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Asus z270f
İşlemci Modeli
Intel Core İ7 7700K
Grafik Kartı
Nvidia GTX 1070
Disk ve RAM
512GB M.2 NVMe SSD, 16GB DDR4 3000MHz

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Sistem bilgilerinizi imza kısmında profilinize ekleyin lütfen.

High Sierra imajını indirin ve USB belleğe yazdırın.
USB belleğin EFI kısmının içeriğini silin ve çöpü boşaltın. Bağlantıdan opencore bootloader indirin içerisinden çıkan EFI klasöürünü sildiğiniz USB EFI bölüntüsne yapıştırın.
Hazırladığınız imaj opencore olmuş oldu bununla bios ayarlarınızı yapıp sistemi boot edin ve kurulum adımlarına geçin. Olası kurulum sorunlarında uygun başlıkta hata görseli kullanarak sorununuzu daha açıklayıcı hale getirin. Bu şekilde daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

GrkmOK

APPRENTICE
6 Nis 2019
30
1
21

USB belleğin EFI kısmının içeriğini silin ve çöpü boşaltın. Bağlantıdan opencore bootloader indirin içerisinden çıkan EFI klasöürünü sildiğiniz USB EFI bölüntüsne yapıştırın.
Hazırladığınız imaj opencore olmuş oldu bununla bios ayarlarınızı yapıp sistemi boot edin ve kurulum adımlarına geçin. Olası kurulum sorunlarında uygun başlıkta hata görseli kullanarak sorununuzu daha açıklayıcı hale getirin. Bu şekilde daha hızlı ilerleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Opencore çalışmıyor boot menüden seçiyorum tekrar boot menüye atıyor

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Asus z270f
İşlemci Modeli
Intel Core İ7 7700K
Grafik Kartı
Nvidia GTX 1070
Disk ve RAM
512GB M.2 NVMe SSD, 16GB DDR4 3000MHz
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler