Sitedeki imajı usb belleğe yazdırıp config.plist'i düzenleyip bilgisayarıma taktım. OpenCore menüsü açıldı fakat ne klavye ne de mouse çalıştığı için reset nvram yapamadan direkt 1.sıradaki ''install macOS BigSur'' açılıyor. Installer çalışıp yazılar geliyor ve birden yazılar gidip siyah ekranda kalıyor ilerleyemiyorum. Kapatıp açınca ''macOS Installer'' çıkıyor fakat klavye çalışmadığı için 3 saniye içinde yine ilk sıradaki ''install macOS BigSur'' açılıyor ve siyah ekran yine geliyor. Kurulum için diğer disklerimi çıkarmıştım onları taktığım zaman da Windows ilk sıraya geldiği için 3 saniye bekleyip Windows açılıyor yine menüde bir işlem yapamıyorum. Ayrıca siyah ekran sorununu ''Super IO Configuration'dan Serial Port 0 Configuration'dan Seria Port 0'ı "Disabled" yaparak çözenleri gördüm fakat bende bir işe yaramadı. Sistemi imzama ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
- BootLoader
- Opencore
- Anakart Modeli
- MSI B450 Gaming Plus
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 5 3600
- Grafik Kartı
- Nvidia RTX 3050 8GB
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC892
- Ağ Aygıtları
- RT8111
- Disk ve RAM
- Samsung 970 Evo 250GB & Samsung 860 Evo 250GB & WD Blue 1TB HDD & Seagate 1 TB HDD , 2x8GB Corsair Vengeance RGB Pro