merhaba arkadaşlar denemeden sormak istedim çok eski olmasına rağmen elimde radeon x550 250mb 128 bit ekran kartı var fazla beklentim yok oyun vs grafik otursun yeter başarılı olurmu eğer olursa clover ekranında nasıl bir ayar seçmeliyim teşekkürler
Bu iki kartın da desteklendiği son sürümü macOS High Sierra olup bazı yamalar ile Mojave ve Catalina üzerinde çalıştırılabilir ama tat vermez bu kartlar ile High Sierra'yı rahatlıkla kullanabilirsin.
Bu iki kartın da desteklendiği son sürümü macOS High Sierra olup bazı yamalar ile Mojave ve Catalina üzerinde çalıştırılabilir ama tat vermez bu kartlar ile High Sierra'yı rahatlıkla kullanabilirsin.
hocam High Sierra kurulum ekranında ekran ayarını nasıl seçmeliyim kext veb driver grafik hızlandırma gerekiyormu iki defa kurdum yapamadım teşekkürler
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.