Merhaba,
Rename EHC1 to EH01 (USB) sonrası kameram çalışmıyor.Bende bu patch olmadan usb yaması yapıyorum bu sefer kameram da çalışıyor ama sorun çıkaracağını düşünüyorum.
Sizce bir sıkıntı yaratır mı?
yazdığımda çıktı almıyorum.
İntel usb map kullanırkende ignore ederek oluşturabiliyorum.
Şuan laptop kapağını kapatıp bıraktığımda fanlar 2-3 saniye sonra tekrar çalışmaya başlıyor uykuda iken. Çözmek istediğim ana sorun bu, onun dışında eklemeyerek usbmap yapmıştım ve kullanıyordum.
Sizce ne yapayım?
Sistem uykudan tekrar uyanıyorsa ya USB Maplemeden veya Harici Grafik kartından kaynaklı olabilir.
Bluetooth ve Webcam cihazlarınızı Internal yani Type 255 olarak ayarladınız değil mi ? Çünkü maplemede öyle ayarlanmazsa, sistem onlarıda çıkarılabilen bir USB cihazı gibi görüp uyutmak için gücünü kesmeye çalışıyor, beceremeyince de tekrar uyanıyor. Onları bir kontrol edin.
Sistem uykudan tekrar uyanıyorsa ya USB Maplemeden veya Harici Grafik kartından kaynaklı olabilir.
Bluetooth ve Webcam cihazlarınızı Internal yani Type 255 olarak ayarladınız değil mi ? Çünkü maplemede öyle ayarlanmazsa, sistem onlarıda çıkarılabilen bir USB cihazı gibi görüp uyutmak için gücünü kesmeye çalışıyor, beceremeyince de tekrar uyanıyor. Onları bir kontrol edin.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.