Selamlar,
High Sierra'dan sonra sistemime Mojave kurulumunu da tamamladım. Ses için VoodooHDA kullanmak zorunda kaldım, nedense AppleALC ile tanıtamadım pek çok layout-id denememe rağmen.
Şu an için tek bir sorunum var, bu da GPU'nun düşük performans problemi.
Youtube gibi içerisinde fazla görsel öğe, yazı içeren pencereleri resize ederken lag'lı bir şekilde resize ediyor.
Ve yine unigine heaven benchmark testinden de bayağı düşük değerler alıyorum. ( 20-40 arası gibi )
Geekbench ile CPU'yu kontrol ettim, CPU'da bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü benchmark sonuçları olması gerektiği gibi CPU için.
Tam olarak yardımcı olabilmeniz adına:
İşlemci: Pentium G5400
Ekran kartı: RX 570 4GB
MoBo: MSI H310M PRO VD
Ve de tüm EFI Klasorum:
EFI-FlyingATM.zip
Umarım verdiğim bilgiler yeterlidir.
Teşekkürler.
High Sierra'dan sonra sistemime Mojave kurulumunu da tamamladım. Ses için VoodooHDA kullanmak zorunda kaldım, nedense AppleALC ile tanıtamadım pek çok layout-id denememe rağmen.
Şu an için tek bir sorunum var, bu da GPU'nun düşük performans problemi.
Youtube gibi içerisinde fazla görsel öğe, yazı içeren pencereleri resize ederken lag'lı bir şekilde resize ediyor.
Ve yine unigine heaven benchmark testinden de bayağı düşük değerler alıyorum. ( 20-40 arası gibi )
Geekbench ile CPU'yu kontrol ettim, CPU'da bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü benchmark sonuçları olması gerektiği gibi CPU için.
Tam olarak yardımcı olabilmeniz adına:
İşlemci: Pentium G5400
Ekran kartı: RX 570 4GB
MoBo: MSI H310M PRO VD
Ve de tüm EFI Klasorum:
EFI-FlyingATM.zip
Umarım verdiğim bilgiler yeterlidir.
Teşekkürler.