Usb imajın içindeki tüm EFI'lere sizin configi atıyorum bir değişiklik olmadı denemek için EFI'lerin içindeki config.plist harici inject ati.plist inject nvidia.plist dosyalarının yedeğini alıp sildim boot ettiğimde yine yerlerinde duruyordu.Usb imajının içindeki tüm EFI'lerin içine attım derinlemesine usbyi taradım 3 EFI klasörü dışında başka EFI klasörü yok.Usb dışında başka yerden boot edemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Şu ana kadar yazdıklarımı tekrar takip et. Bir yerde hata olduğu muhakkak. Zira son yazdığın şeyden bir şey anlamak mümkün değil. Ayrıca imajı ben hazırlamadığım için, nasıl hazırlanmış olduğunu bilmiyorum. Konuyu imajı indirdiğin foruma sarabilirsin.
Şu ana kadar yazdıklarımı tekrar takip et. Bir yerde hata olduğu muhakkak. Zira son yazdığın şeyden bir şey anlamak mümkün değil. Ayrıca imajı ben hazırlamadığım için, nasıl hazırlanmış olduğunu bilmiyorum. Konuyu imajı indirdiğin foruma sarabilirsin.
Tekrardan kurulum yaptım herşeyi sıfırdan imaji usb ye yazdırdım hemen sizin verdiğiniz config ve bazı kextleri imajın içine attım tekrardan kurulum yaptım son aşamada yine aynı durum amd os x foruma yazacağım artık perfect ingilizcemle
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ryzen 5 1600 B350m Bazooka Anakart Amd R7 250 ekran kartı amd os x sitesinden high sierra son imaj dosyasını indirdim normal kernel aşaması felan başarılı geçti son aşama hani ülke bölge klavye seçimi felan o kısımda ilk beyaz ışık geliyor sonra kararıyor bu şekilde bir sürü config denedim bir işe yaramadı sen hangi imaj vs yüklediysen banada bir yardımcı ol lütfen
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.