@montezuma Mojave için Saphire rx580 Nitro+ 4 gb yeni ekran kartı aldım. Daha önceden Nvidia ekran kartı kullandığım için config.plist de Nvidia' ya göre idi. Kendimce config.plist i atiye göre düzenledim. nv_disaple ve inject Ati'yi işaretledim. -v modunda açtım. Taramayı yaptı bitirdi. Siyah bir ekran geldi öylece kaldı. Şu an sizin hazırladığınız usb ile girdim sisteme. config.plist imi sistemime uygun şekilde düzenler misiniz rica etsem.
NOT: Sizin hazırladığınız imaj usb sinde sorunsuz açılan sistem neden sizin config dosyasını da benim Uefi dosyasının içine atmama rağmen çalışmıyor anlamadım. Acaba bazı Kext ya da drivers64UEFI içinde fazladan ya da eksik drive olabilir mi?
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Sistemim: İntel İ5 4.nesil işlemci, anakart Asus B85 mg, Ekran kartı saphire rx580 nitro+
NOT: Sizin hazırladığınız imaj usb sinde sorunsuz açılan sistem neden sizin config dosyasını da benim Uefi dosyasının içine atmama rağmen çalışmıyor anlamadım. Acaba bazı Kext ya da drivers64UEFI içinde fazladan ya da eksik drive olabilir mi?
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Sistemim: İntel İ5 4.nesil işlemci, anakart Asus B85 mg, Ekran kartı saphire rx580 nitro+
Son düzenleme: