ÇÖZÜLDÜ Ses Sorunu

radaloa

APPRENTICE
29 Eyl 2018
8
0
0
31
İyi akşamlar arkadaşlar, bir çok deneme yaptım ancak bir türlü ses sorununu halledemedim. Bu kadar işlemden sonra gereksiz dosyaları nasıl temizleyebilirim ve kurulumu önceden başarılı bir şekilde halledebilmiştim ancak Apple Store sorununu çözerken config dosyasını bozmuş ve yeni kurulum yapmak zorunda kalmıştım. Şuanda App Store ile ilgili sorunum yok ancak AppleALC, VodooHDA, CloverALC kext lerini denememe rağmen sorun yaşadım. KCPM, EasyKext, Hackintosh Vietnam Tool kullanarak yükleme yapmaya çalıştım ancak başarılı olmadı.

Laptop kullandığım için 4 değerini girdim.
Kext'leri yükledim.
Rebuild yaptım.
Ses seçeneklerinde bir türlü göremedim.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Bütün bu yöntemleri denerken, bir yöntemi denemeden önce mevcut kurulu yöntemin sistemden tamamen kaldırılması gerekir. Bu yapılmaz ise hata alacaksın. Hackintosh Vietnam miadını doldurdu. Kurmuş olduğun herseyini kaldır, Rebuild Cache yap ve ardından tekrar deneme yap. VoodooHDA için aşağıdaki video rehberden faydalan.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: radaloa

radaloa

APPRENTICE
29 Eyl 2018
8
0
0
31
Bütün kurulu yöntemlerin hepsini nasıl kaldırabilirim? Libary/Extension klasöründe ilgili kextleri sildim. Terminalde ekstra yapmam gereken bişey var mı?