Sierra 10.12.6 kapanmama restart sorunu

yasin34

APPRENTICE
16 Eki 2017
48
6
21
42
Merhaba sierra imajını sorunsuz yükledim ekran kartı hatalarını hallettim şuanda pc kapat ekran dahil herşey kapanıyor kasa ışığı ve fanlar açik kalıyor .bir süre bekledikten sonra yeniden sistem açılıyor.
Clover ayarlarından forumda okuduğum bazı ayarları yaptım malesef çözüme kavuşmadı yardımlarınızı bekliyorum
İndir config plist
Kapanış görüntüsü:
Hoaw6.jpg HoTHv.jpg HoYKx.md.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

yasin34

APPRENTICE
16 Eki 2017
48
6
21
42
Denemediğim yöntem kalmadı forumlardan takip ettiğim bir çok şeyi denedim

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Config / ACPI / Fixes içinde gerekli gereksiz, bir çok seçenek aktif. Bunları tek tek devre dışı bırakıp hatanın bunlardan kaynaklı olup olmadığını araştır. Config / Boot içinde darkwake sıfır ve sekiz arası değerler tek tek dene. Cihaza bağlı aygıtların varsa bunları yine tek tek söküp deneme yap.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

yasin34

APPRENTICE
16 Eki 2017
48
6
21
42
hocam bütün seçenekleri denedim şimdide sistemi kapat dediğimde ekran kapandıktan sonra kasa ortalama 20 saniye sonra kapanıyor.

hocam bütün seçenekleri denedim şimdide sistemi kapat dediğimde ekran kapandıktan sonra kasa ortalama 20 saniye sonra kapanıyor.
birde kafama takılan clover ile acpi içinden işlem yaptıktan sonra save yaptıktan sonra sistemi kapatınca sorunsuz bir şekilde anında kapanıyor.hadi tekrar pc açıyorum tekrar kapatayım diyorum kapanacakmı diye kapanmıyor ilginç artık çözüm bulamıyorum