Sierra Disk İzlencesinde Bölüntüle Yok

kadirgecit

PADAVAN
22 Mar 2019
130
49
71
Merhabalar, 120GB SSD diskimi 2 bölüm halinde oluşturup windows 10 yanına Sierra kurulumu yapmıştım. Fakat tamamen sierra kullanmaya devam etmek istiyorum bu nedenle önceden oluşan System Reserved ve Untitled bölümlerini Disk izlencesi ile sildim. Ve aşağıdaki görüntüyü elde ettim.

0rFITk_XTknuD0qPKFVIjbGRORxjb0O6.jpeg

Ben osX yazan birime diğer iki kısmı da dahil etmek istiyorum ve tek bir bölüntü olsun istiyorum fakat bölüntüle çalışmıyor. Yani diske tıkladığımda simgesi aktif olmuyor. Kurduğum sistemi ve programlarımı kaybetmek istemiyorum. Bunun büyük ihtimal disk yapısından kaynaklandığını düşünüyorum ama bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.

Terminalden diskin görünümü:
0rFITk_XTknuD0qPKFVIjbGRORxjb0O6.jpeg

BootLoader
BL: OpenCore
Laptop Modeli
Model : Lenovo Ideapad 300-15ISK 80Q7
Anakart Modeli
MB: V2GRTC 5B20K38221
İşlemci Modeli
CPU: Intel Core i7 6500U
Grafik Kartı
GPU: Radeon M330 & IGPU: HD Graphics 520
Ses Kartı Modeli
SC: Conexant CX20751/2
Ağ Aygıtları
Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165 & Realtek PCIe GBE Family Controller
Disk ve RAM
120GB SSD

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Kurulum usbsiyle diğer diskleri silip dene. Olmaz ise sistemi yeniden kurman gerekecek. Kurulum yaparken diski GUİD olarak formatlayarak kurulumu yap.

kadirgecit

PADAVAN
22 Mar 2019
130
49
71
M
Kurulum usbsiyle diğer diskleri silip dene. Olmaz ise sistemi yeniden kurman gerekecek. Kurulum yaparken diski GUİD olarak formatlayarak kurulumu yap.
Merhaba kurulum usb si ile sistemi kurar gibi başlatıp disk izlencesinden denemem gerekiyor dimi? Olursa da kapatıp aynı sistemi başlatıyorum tekrar sanırım.

BootLoader
BL: OpenCore
Laptop Modeli
Model : Lenovo Ideapad 300-15ISK 80Q7
Anakart Modeli
MB: V2GRTC 5B20K38221
İşlemci Modeli
CPU: Intel Core i7 6500U
Grafik Kartı
GPU: Radeon M330 & IGPU: HD Graphics 520
Ses Kartı Modeli
SC: Conexant CX20751/2
Ağ Aygıtları
Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165 & Realtek PCIe GBE Family Controller
Disk ve RAM
120GB SSD
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler