Sierra Genel Problemler

GaLiSa

APPRENTICE
28 Eki 2020
47
7
21
Merhabalar İlk Kez Hackintosh Kullanıyorum.
Başarılı Bir Kurulum Yaptım. Çalışanlar ;
FN Tuşları
Ekran Kartı HD 4000
Ses Kartı
Ethernet
2 Tane Usb Port. (1 tane 2.0 ve 1 tane 3.0 )
Genel Servisler.

Çalışmayanlar;
Touch Pad'i İzleme Dörtgeni Olarak Tanıtmak.
1 Tane Usb Port ( 2.0 )
WİFİ (AR9485)
İMassage Ve Diğer Apple Servisleri (rehberi uygulamaya çalıştım ama "mg-mlb-serial" denilen şeyin indirme linki ya da internette bir kopyasını bulamadığım için yapamadım)
Android Telefon İle Bağlantı (En Azından Dosya Aktarımı)
Bilgisayarı Uyku Moduna Alma
Bilgisayarı Uykudan Uyandırma
Pil Yüzdesi
Ekran Parlaklığı
Akıllı TV Ye Kablosuz Ekran Aktarımı
Web Driver İle Nvidia GeForce 740m Tanıtma

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler
Şimdi de yeni bir problemim oldu yanlışlıkla 80 GB lık bir alanı ayırıp kurmuşum şimdi bootcamp zaten ayrıldığı için windows kuramam diyor ne yapmam lazım

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Asus K56CB
İşlemci Modeli
İntel Core İ3 3220
Grafik Kartı
HD Graphics 4000 & Nvidia GT 740M
Ağ Aygıtları
Atheros AR9485
Disk ve RAM
250 GB SSD & 6GB DDR3 1400MHZ

Furkan Kandilci

PADAVAN
31 Ocak 2020
132
43
121
Şu konuda AR9485 Atheros AR9485 Kext - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu çalıştırmışlar.

Touchpad'İ tanıtmak için şu konuya bakabilirsin (VoodooI2 ile Touchpad Tanıtmak (Uygulamalı Rehber) - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu).

Apple servislerini etkinleştirirken "mg-mlb-serial" dosyasını bulamadığını söylemişsin. Dosya ekte var, zipi çıkarttığında içinde "mg-mlb-serial" dosyasını görürsün.

Batarya göstergesinin çalışmadığını söylemişsin onun için FAKESMC.KEXT'leri kurman lazım (RehabMan / OS-X-FakeSMC-kozlek / Downloads — Bitbucket) bu linkten indirebilirsin. Çalışmazsa VPN ile indir.

Android telefonun için şöyle bir program buldum (Android File Transfer) daha hiç denemek nasip olmadı ama deneyebilirsin. Eğer telefonun samsung ise "Smart Switch" programı var kullanabilirsin.

USB Portlar için bir şey diyemem ama Kext klasörünü kontrol et başta USBinjectall.kext yoksa kext'i atıp deneyebilirsin.

Ekran Parlaklığı için şu konu var bakabilirsin (Sierra 10.12.4 Kurulum Sonrası Ekran Parlaklığı Çalıştırmak - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu)

Uyku modu için birazdan yazacağım.

740m çalışmıyor diye biliyorum bir kaç konuda da belirtmişler zaten.

Diğerleri hakkında bir bilgim yok başka bir sorunun olursa sorabilirsin. Birde bir sorum var, Şu anda opencore'mu kullanıyorsunuz? Ona göre uyku için yardımcı olayım.

Ekli dosyalar

BootLoader
OpenCore 0.8.5
Anakart Modeli
PRIME B460M-K
İşlemci Modeli
I5 10400F
Grafik Kartı
Asus RX 5500XT 8GB
Disk ve RAM
SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD & 16GB DDR4 3000MHZ