Sizce Hackintosh güvenilir mi?

localhost

APPRENTICE
1 Mar 2018
28
0
0
30
Öncelikle saygıdeğer forum yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dört gündür sorunsuz bir şekilde Mojave sürümünü kullanıyorum. Hemen hemen herkesin aklına geliyordur bu güvenlik konusu. Sizce Hackintosh güvenilir mi? Sonuçta içimizde mutlaka kendi iCloud'uyla giriş yapanlar vardır. Herhangi bir güvenlik zaafiyeti söz konusu olabilir mi? Bu konu hakkında kafamda soru işaretleri oluştu.

bi0sdaddy

APPRENTICE
2 Şub 2019
34
13
21
33
Merhaba aslında olaya soyle bakmak lazım her sistemde mutlaka bi zaafiyet vardi hackintoshta kextlerin neredeyse tamama yakını açık kaynak olarak paylaşılıyor. sistemi zaten direk appleden çekebiliyorsun. Bundan dolayı 3parti uygulamalar hariç bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

• Like
Tepkiler: localhost

localhost

APPRENTICE
1 Mar 2018
28
0
0
30
Merhaba aslında olaya soyle bakmak lazım her sistemde mutlaka bi zaafiyet vardi hackintoshta kextlerin neredeyse tamama yakını açık kaynak olarak paylaşılıyor. sistemi zaten direk appleden çekebiliyorsun. Bundan dolayı 3parti uygulamalar hariç bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Şimdi anladım. Merak ettiğim konu aslında şu, kendi kişisel iCloud'umla giriş yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler