Motherboard: ASUS Prime B320m-k
Ram: 16GB 3200Mhz ddr4 ram
GPU: RX 6700xt 12GB
CPU: Ryzen 5600x
başarılı kurulum yaptım internet vs çalışıyor ama NootRX Kext'i kurmama rağmen ekran kartını tanımıyor.Aşağıdaki adımları izledim.
Ekli kexti EFI/OC/Kexts klasörü içerisine atın. Config.plistinize işleyip kaydedin.
Yine config.plist boot komutları arasında agdpmod=pikera komutunun olduğundan emin olun yoksa komutu girin.
Sistemi yeniden başlatmadan önce değişikliklerin algılanabilmesi için OpenCore ekranında önce NVRam Reset yapın.
Sistemi başlatın.
Ek olarak WhateverGreen silip denedim. NootedRed.kexti kurup denedim yok çalıştıramadım.
configimi aşağıda paylaşacağım
s6.dosya.tc
Ram: 16GB 3200Mhz ddr4 ram
GPU: RX 6700xt 12GB
CPU: Ryzen 5600x
başarılı kurulum yaptım internet vs çalışıyor ama NootRX Kext'i kurmama rağmen ekran kartını tanımıyor.Aşağıdaki adımları izledim.
Ekli kexti EFI/OC/Kexts klasörü içerisine atın. Config.plistinize işleyip kaydedin.
Yine config.plist boot komutları arasında agdpmod=pikera komutunun olduğundan emin olun yoksa komutu girin.
Sistemi yeniden başlatmadan önce değişikliklerin algılanabilmesi için OpenCore ekranında önce NVRam Reset yapın.
Sistemi başlatın.
Ek olarak WhateverGreen silip denedim. NootedRed.kexti kurup denedim yok çalıştıramadım.
configimi aşağıda paylaşacağım
OC.zip dosyasını indir - download
OC.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
- Anakart Modeli
- MSI Mag b650 Tomahawk Wifi Amd
- İşlemci Modeli
- Ryzen 5 7600f
- Grafik Kartı
- RX 6700XT
- Disk ve RAM
- 2Tb m2 SSD + 2 tb HDD + 32 gb ddr4 6000 mhz