Garip bir sorunla karşı karşıyayım.
USB Wifi kullanıyorum. Bu yüzden aşağıdaki yönergeleri izleyerek OCLP kurulumu yaptım ve kullanabildim. Ama gariptir ki bu şekilde yapınca bilgisayar hiç bir şekilde iPhone'u görmüyor. Sadece enerji veriyor. OCLP mod ile kaldırınca iPhone sorunsuzca bağlanabiliyor. Haliyle USB WiFi gidiyor bu sefer de. Karman çorman oldu çıkamadım işin içinden. Çözebilir miyim? Yoksa Intel AX210 yolu gözüktü mü?
github.com
USB Wifi kullanıyorum. Bu yüzden aşağıdaki yönergeleri izleyerek OCLP kurulumu yaptım ve kullanabildim. Ama gariptir ki bu şekilde yapınca bilgisayar hiç bir şekilde iPhone'u görmüyor. Sadece enerji veriyor. OCLP mod ile kaldırınca iPhone sorunsuzca bağlanabiliyor. Haliyle USB WiFi gidiyor bu sefer de. Karman çorman oldu çıkamadım işin içinden. Çözebilir miyim? Yoksa Intel AX210 yolu gözüktü mü?
Wireless-USB-OC-Big-Sur-Adapter/Usage-macOS-Tahoe.md at master · chris1111/Wireless-USB-OC-Big-Sur-Adapter
Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Packages for macOS Hackintosh PC or Laptop - chris1111/Wireless-USB-OC-Big-Sur-Adapter
- BootLoader
- OpenCore 1.0.8 (DEV)
- Anakart Modeli
- ASUS ROG STRIX B650E-E
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 7 7800X3D
- Grafik Kartı
- Sapphire AMD RX 6900 XT Toxic Extreme Edition - XTXH
- Ses Kartı Modeli
- ALC4080
- Ağ Aygıtları
- Intel Ethernet Controller I225-V