Merhaba cihazıma 10.15.3 sorunsuz kurdum. Wifi chipset değişimi yapıldı. Biostan İntegrated GPU ile girişte hiçbir sorun yok. Fakat Discrete GPU olan Nvidia Quadro K1000M ile backlight sorunu yaşamaktayım.
Yabancı forumlarda DSDT düzenleme ile harici ekran kartı backlight sorununu aşmışlar. Bununla ilgili örnekler var.
ÖRNEK KONU
Fakat bu cihaz için hangi yamayı uygulamam gerektiğini bilemiyorum. Ek'te Clover klasörüve içinde çekilmiş olan orogin klasörünün yanında sistem logu ve ioreg raporunu veriyorum.
Her iki açılışta da sorun çıkarmayacak ve backlight sorunu yaşatmayacak ACPI tablosuna ihtiyacım var.
Yardımcı olabilir misiniz?
Herkese İyi Forumlar...
Lenovo Thinkpad W530 Workstation, İ7-3740QM, 16 GB Ram, İGPU: HD4000 2GB, Harici GPU: Nvidia Quadro K1000M,
CLOVER
IOREG
Birçok iş bekliyor. Yardım edebilecek kimse yok mudur?
Yabancı forumlarda DSDT düzenleme ile harici ekran kartı backlight sorununu aşmışlar. Bununla ilgili örnekler var.
ÖRNEK KONU
Fakat bu cihaz için hangi yamayı uygulamam gerektiğini bilemiyorum. Ek'te Clover klasörüve içinde çekilmiş olan orogin klasörünün yanında sistem logu ve ioreg raporunu veriyorum.
Her iki açılışta da sorun çıkarmayacak ve backlight sorunu yaşatmayacak ACPI tablosuna ihtiyacım var.
Yardımcı olabilir misiniz?
Herkese İyi Forumlar...
Lenovo Thinkpad W530 Workstation, İ7-3740QM, 16 GB Ram, İGPU: HD4000 2GB, Harici GPU: Nvidia Quadro K1000M,
CLOVER
IOREG
Birçok iş bekliyor. Yardım edebilecek kimse yok mudur?
Ekli dosyalar
-
60.4 KB Görüntüleme: 241
Son düzenleme: