ÇÖZÜLDÜ Toshiba Qsmio F60 Sierra Kurulum Hatası

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Özellikle yukarıda belirtilmiş; VT-D disable olması gerektiği.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Boot arg PCIRootID= 0 yada PCIRootID=1 komutu ile dene olmazsa bu kexti clover/kext/other e kopyalayıp dene. Bir de biosundaki vitualization technology = (vt-x only ) (disable) olarak ayarladın mı?

Ekli dosyalar

WERTRE

APPRENTICE
22 Eyl 2018
41
0
1
27
Boot arg PCIRootID= 0 yada PCIRootID=1 komutu ile dene olmazsa bu kexti clover/kext/other e kopyalayıp dene. Bir de biosundaki vitualization technology = (vt-x only ) (disable) olarak ayarladın mı?
Başka yokmu olmadi
@S10soz_21
@montezuma
@baris_karaer

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Sanal Makine olarak Yosemite açtım ne yapacağım orada nasıl dmg ye efi atacağım clover bootloader işe yaramadı

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Sanal makine böyle kaldı derken bie şey anlamadım. Çünkü resim falan yüklememişsin. Sanal makinayı boşver de bir iki şey söyleyeyim. Sierrayı kurarken kuruluma başlamadan önce mi system nanosecond hatasını alıyorsun? Yoksa kurulum tamalandı dedikten sonra mı? Yada kuruluma devam ederken aniden kapanıp o hatayı alıyorsun?

Eğer kurulum tamamlandı dedikten sonra ise öncelikle ne kadar alanı kapladığını kontrol et. Yanlış olmasam 10 gb falan alan kaplaması lazım. Eğer 3, 4 gb alan kaplıyorsa ya imaj hatalı inmiş yada bozulmuştur. Ya usb ye düzgün yazılmamış yada diskinde sorun olabilir. Eğer 10 gb falan alan kaplıyorsa windows üzerinden Transmac ile kurulu bölümden nvidia kextleri sil ve kurulum usb siyle disk izlencesi ile kurulu bölümün diski izinleri onarıp yeniden başlat. Ve tekrar usb ile sistemi açmayı dene.

WERTRE

APPRENTICE
22 Eyl 2018
41
0
1
27
Sanal makine böyle kaldı derken bie şey anlamadım. Çünkü resim falan yüklememişsin. Sanal makinayı boşver de bir iki şey söyleyeyim. Sierrayı kurarken kuruluma başlamadan önce mi system nanosecond hatasını alıyorsun? Yoksa kurulum tamalandı dedikten sonra mı? Yada kuruluma devam ederken aniden kapanıp o hatayı alıyorsun?

Eğer kurulum tamamlandı dedikten sonra ise öncelikle ne kadar alanı kapladığını kontrol et. Yanlış olmasam 10 gb falan alan kaplaması lazım. Eğer 3, 4 gb alan kaplıyorsa ya imaj hatalı inmiş yada bozulmuştur. Ya usb ye düzgün yazılmamış yada diskinde sorun olabilir. Eğer 10 gb falan alan kaplıyorsa windows üzerinden Transmac ile kurulu bölümden nvidia kextleri sil ve kurulum usb siyle disk izlencesi ile kurulu bölümün diski izinleri onarıp yeniden başlat. Ve tekrar usb ile sistemi açmayı dene.
Kurmayı Başardım Ama Mousem Touchpadim Çalışmıyor
ZHTPbTs0pucIHkYg1cK8qScTThay2QA6.jpeg

@S10soz_21
@montezuma
@baris_karaer

WERTRE

APPRENTICE
22 Eyl 2018
41
0
1
27

Kurmayı başardım.Ama böyle oldu mouse ve klavye çalışmıyor
TlC0scp0iyehwhoBzcY9n9UXIVAtVt0w.jpeg

WERTRE

APPRENTICE
22 Eyl 2018
41
0
1
27

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Sorunu tam olarak anlayamadım. Linkini verdiğim kextler voodonun güncel sürümü ,Sierra da işe yaradımı öne bunu belirt. Şimdi ise mojave yi yüklemeye çalışıyorsun. Yoksa majavede de touchpad ve klavyen çalışmıyormu? Sorunu bu windows üzerinden Aida 64 ile rapor alıp paylaş.

WERTRE

APPRENTICE
22 Eyl 2018
41
0
1
27
Sorunu tam olarak anlayamadım. Linkini verdiğim kextler voodonun güncel sürümü ,Sierra da işe yaradımı öne bunu belirt. Şimdi ise mojave yi yüklemeye çalışıyorsun. Yoksa majavede de touchpad ve klavyen çalışmıyormu? Sorunu bu windows üzerinden Aida 64 ile rapor alıp paylaş.
Kurarken klavyem ve Mousem çalışmıyor sieerada oldu
@S10soz_21
@montezuma
@baris_karaer

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Sİrerada ki sorunun çözüldü ise şimkiki sorunu ne onu söyle.

Eğer mojave ile sorun yaşıyorsan. Mojave bölümünde sorunun ile ilgili konu aç.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler