mac os sistemine heveslendiğim bu aylarda...
denemek için mühendislik bilgisine sahip olmam gerektiğini düşünüyorum.
ayrıca öğrenip kurduktan sonra tekrarlamayacağımdan belli ki kısa süre içinde unutacağım bilgiler mevcut.
elimde yaklaşık 4 farklı bilgisayar var
modelleri
Asus n56vz ( bu sürekli elimin altındaki bilgisayar)
Microsoft surface pro 3 (olursa çok hoş olur
)
core 2 duo lu eski bir sistem ( boş boş kenarda duruyor olursa ona şık bir monitör klavye ve mousehediye ederim)
birde 3dsmax çalıştığım iş bilgisayarım 50 küsür işlemcili ( bu olur mu bilmiyorum olsa bile kullandığım programın mac versiyonu yok belki emulator vb. birşeyle performans ne olur bilemedim.)
dolayısı ile hepsinin konfigrasyonu birbirinden farklı ve hem win 10 hem mac kullanmak isterim.
öncelikle asus n56vz modelli dizüstü bilgisayarım öncelikli
istanbul avrupa yakası civarında ücreti karşılığında yardımcı olacak arkadaslar var ise memnun olurum.
teşekkürler.
denemek için mühendislik bilgisine sahip olmam gerektiğini düşünüyorum.
ayrıca öğrenip kurduktan sonra tekrarlamayacağımdan belli ki kısa süre içinde unutacağım bilgiler mevcut.
elimde yaklaşık 4 farklı bilgisayar var
modelleri
Asus n56vz ( bu sürekli elimin altındaki bilgisayar)
Microsoft surface pro 3 (olursa çok hoş olur
core 2 duo lu eski bir sistem ( boş boş kenarda duruyor olursa ona şık bir monitör klavye ve mousehediye ederim)
birde 3dsmax çalıştığım iş bilgisayarım 50 küsür işlemcili ( bu olur mu bilmiyorum olsa bile kullandığım programın mac versiyonu yok belki emulator vb. birşeyle performans ne olur bilemedim.)
dolayısı ile hepsinin konfigrasyonu birbirinden farklı ve hem win 10 hem mac kullanmak isterim.
öncelikle asus n56vz modelli dizüstü bilgisayarım öncelikli
istanbul avrupa yakası civarında ücreti karşılığında yardımcı olacak arkadaslar var ise memnun olurum.
teşekkürler.