Dediginiz gibi uyguladım ve aynı hatayı verdiWiev tıklatıp Show all disks seçin. Diski Apfs/Guid formatlayın ve kuruluma geçin.
Tabii yanında bir de Windows yoksa.
Sistemi Bilmiyorum Diskin markası satafirm s11 peki nasıl çözebilirim harici bir ssd kart girişi varSistem nedir? İşlemci vs.
Kurulum yaptığınız diskin marka modeli nedir?
Cihazın Son Bloğuna Yazılamıyor hatası alıyorsanız, sürücünüzün arızalı olması muhtemeldir. Özellikle makineniz onu tanıyamıyorsa, büyük olasılıkla sürücüyü değiştirmeniz gerekecektir.
Elinizdeki sistem Laptop/Masaüstü ne ise üzerinde hiç mi bir şey yazmıyor.Sistemi Bilmiyorum
Bu programı yükleyemiyorum çünküBu programı kullanarak sistem bilgilerini öğren.
Downloads | AIDA64
Uyumu bir donanımın yoksa macOS zaten kurulmaz. Önce donanımın uyumlu mu anlayalım.
Aldığın hata diskin yazılabilir bloklarında sorun olduğunu söylüyor. Bios üzerinden sata modun ahci olduğuna emin ol.
İmac modeli Bilmiyorum çünkü sistemi açamadım çünküElinizdeki sistem Laptop/Masaüstü ne ise üzerinde hiç mi bir şey yazmıyor.
İşlemcinin ne olduğunu bilmeden neden Catalina kurmayı seçtiniz?
Windows üzerinde ön hazırlık yaptınız. Aygıt yöneticisinde bilgiler vardır.
Ezbere ne olduğu bilinmeyen sistem için nasıl yardım edilebilir?
Aslında yapılacak olan diskin arızalı olup olmadığının tespitidir diye düşünüyorum. Ve ayrıca disk değiştirmek zor olmasa gerek.büyük ihtimal arızalı önerebileceginiz bir tamir firması varmıdır?
Benimkisi laptop degil imac oldugu için ekranıda sökmem lazım galiba kasayı açmak için 2015 model olabilir diye düşünüyorumDeğildir. Modeli yazsan hangi disk olduğunu da anlayabiliriz ona göre öneri yapılır. Cihazın arkasında bir yerinde model bilgisi vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 58234
Böyle bir şeydir. Modelini youtube yazıp disk nasıl değiştirilir yaz bir sürü örnek video bulursun.
Galiba değil kesin sökmeniz gerekiyor.imac oldugu için ekranıda sökmem lazım galiba
En iyisi tamirciye götürmek evde yapılacak iş degil bir şeyi bozsak çok masraf çıkar malum appleGaliba değil kesin sökmeniz gerekiyor.
Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür ederim [mention]strangerone [/mention] [mention]kindo [/mention] Gerçi bozmasanızda masraf çok olur işin içerisinde Apple oluncabir şeyi bozsak çok masraf çıkar malum apple
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.