update scriptsi hazırladım

enginbey8108

APPRENTICE
10 Ağu 2019
51
1
21
selamün aleyküm ben update scriptsi hazırladım katılımsız progrmda koyacaktım $oem$ dosyası na update scriptle beraber $oem$klasörü nasıl hazırlayabiliriz katılımsız programlarıda koymak için
$oem$ nasıl hazırlyabiliriz katılımsız programlarıda koymak için iso sources klasörü için resimdeki update scripts
kodlar çalışcakmı bilmiyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

DJ Rush

PADAVAN
4 Ocak 2017
146
161
151
@eskehaccetepe Bütün forumları kirlettin bir burası kaldı galiba kirletmediğin. Bu işler sana göre değil. Beceremiyorsun ve hala boş boş konular açıyorsun. Sen kendine başka bir hobi bul kardeş.

BootLoader
OpenCore 1.0.3
Anakart Modeli
ASUS H81M-C
İşlemci Modeli
İ5 4460
Grafik Kartı
MSI RX 570
Ses Kartı Modeli
Realtek® ALC887
Ağ Aygıtları
1 x Gigabit Realtek® RTL8111G
Disk ve RAM
KINGSTON 120GB+OCZ Toshiba SSD 120GB+WD 1TB HDD
  • Like
Tepkiler: kleyn

asi

PADAVAN
5 Şub 2018
131
76
101
46
İstanbul
Ne hazırlamaya çalışıyorsun hiç anlamadım. Amacın nedir? Kurulum USB'si felan mı hazırlıyorsun? update scripti nedir? Ne için kullanılır bilmiyorum. Katılımsız programlar nedir?

enginbey8108

APPRENTICE
10 Ağu 2019
51
1
21
niye bana bu kadar kızıyorsunuz ya öğretmeyen sizsiniz
ben katılımsız windows hazırlamak istiyorum güncellemelerle beraber

asi

PADAVAN
5 Şub 2018
131
76
101
46
İstanbul
Birde düzgün bir Türkçe kullanıp düzcün cümleler kurmalısın ki bizde seni anlayabilelim. Düzenli, sıralı ve anlaşılır sorular sor lütfen.

enginbey8108

APPRENTICE
10 Ağu 2019
51
1
21
tamam ben windows iso katılımsız hazırlamak istiyorum herşey içinde kurulumdan sonra otomatik kurması için
@asi burdamısınız yazdım ve dj rushu uyarırmısınız lütfen

asi

PADAVAN
5 Şub 2018
131
76
101
46
İstanbul
niye bana bu kadar kızıyorsunuz ya öğretmeyen sizsiniz
ben katılımsız windows hazırlamak istiyorum güncellemelerle beraber
Sana kızan yok! Ön yargılı olma.
Ama bu platform Windows kullanıcıları için değilde daha çok Hackintosh'cular için hazırlanmış bir forum sitesidir. İsminden de anlayacağın üzere "OSXINFO". Şimdi anlaşabildik mi?

Ayrıca benden senin gibi bir üyeyim. Her hangi bir yetkim veya statüm yok burada ;).

Tavsiye: Youtube ile aradıklarına daha hızlı ve görüntülü ulaşabilirsin.

• Like
Tepkiler: DJ Rush

yusufklncc

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
4 Ocak 2020
5,973
2,519
4,401
Bu tür rehberler diğer forumlarda vardır arkadaşında dediği gibi burası daha çok macOS ve Hackintosh üzerine rehberlerin ve yardımların bulunduğu bir forum. Tavsiyesini bende tekrar ediyorum arkadaşın. Bu tarz içerikleri YouTube da daha kolay ve anlaşılabilir bir şekilde bulabilirsin.

BootLoader
OpenCore 1.0.3
Laptop Modeli
Lenovo ThinkPad E570
İşlemci Modeli
i5 7200U
Grafik Kartı
HD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
Conexant CX20753/4
Ağ Aygıtları
Realtek RTL8111/8168/8411 & Dell Wireless 1820A
Disk ve RAM
Samsung 860 EVO 256GB SSD & 8GB DDR3
  • Like
K

kleyn

Guest
selamün aleyküm ben update scriptsi hazırladım katılımsız progrmda koyacaktım $oem$ dosyası na update scriptle beraber $oem$klasörü nasıl hazırlayabiliriz katılımsız programlarıda koymak için
$oem$ nasıl hazırlyabiliriz katılımsız programlarıda koymak için iso sources klasörü için resimdeki update scripts
kodlar çalışcakmı bilmiyorum
İstediğin çok değişik bir şey neden kurulum isosu kendini sürekli güncellemesini istiyorsun? Böyle bir mantık çok saçma geliyor kulağa.

• Like

enginbey8108

APPRENTICE
10 Ağu 2019
51
1
21
ya arkadaşlar benim amacım windows iso düzenlemek istiyorum herşeyin kurulumdan sonra otomatik kurması lazım çok mu zor video çekmek sonra bana kızıyorsunuz ama

K

kleyn

Guest
ya arkadaşlar benim amacım windows iso düzenlemek istiyorum herşeyin kurulumdan sonra otomatik kurması lazım çok mu zor video çekmek sonra bana kızıyorsunuz ama
Bizim forumumuz buna dayalı değilki bi de video çıkaralım? Anlatım biçimin de yanlış yazdığın 30 cümleden çeyreğini anlamıyoruz desem yalan olmaz.Bir de biz senin uşağın mıyız da sana video çıkartıyoruz?
Ve biz sana öyle bi vaat de vermedik?

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Haha
Tepkiler: asi ve DJ Rush