yüklemeye çalıştığım uygulamalar bir dal programının plug-inleri yani kendi başlarına program değiller daha kapsamlı bir programın içinde çalışıyorlar. Uygulamalar veya launcher içerisinde olmuyorlar. ek olarak harici olarak kullandığım harddiske yükleme yapabiliyorum ancak her plugin de farklı konuma yükleme seçeceği yok
Gatekeeper ve SIP kapalı halde denedim yine yüklemedi başka çözümü var mı bu yüklemeyi yapmanın
Bende bir ara böyle sorun oldu çözümü şöyle bulmuştum: NVRAM kesinlikle NVRAM.plist olarak EFI de olmasın ve NVRAM Clover ekranında F11 ile resetleyin. Ayrıca Hackintool ile diskinizi okuma-yazma kipi ile aktifleştirin. Varsa lisans bloklama programlarınızı kontrol edin.
BootLoader
OpenCore 0.7.5
Laptop Modeli
HP 6MQ75EAQ ProBook 450 G6
Anakart Modeli
From Big Sur 11.2.2 to Monterey 12.0.1 (By KaoS from Osxinfo)
İşlemci Modeli
i7-8565U
Grafik Kartı
Intel UHD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC236
Ağ Aygıtları
Intel® Wireless-AC 9560 (Native with AirportItlwm)
kardeşim çok iyi hoş güzel yazmışsın teşekkür ediyorum ama benim hackintosh veya macintosh bilgim ekran kartı ses kartı driver yükle terk yani dediklerini nasıl yapacağımı bilmiyorum tek derdim müzik programlarımı sorunsuz kullanabileyim
32 bit uygulama çalışmaz. Uygulama üzerinde de yasak işareti çıkacaktır. KUllandığın Plug-İn veya uygulama Catalina için güncellemesi yayınlanmadıysa sürüm düşürmelisin
kardeşim çok iyi hoş güzel yazmışsın teşekkür ediyorum ama benim hackintosh veya macintosh bilgim ekran kartı ses kartı driver yükle terk yani dediklerini nasıl yapacağımı bilmiyorum tek derdim müzik programlarımı sorunsuz kullanabileyim
Hackintool'un sistemin yüklü olduğu diski görmemesi zor. Bir resim paylaş. Buna ek olarak Terminal aç ve diskutil list komutu kullanıp çıkan raporu paylaş.
32 bit uygulama çalışmaz. Uygulama üzerinde de yasak işareti çıkacaktır. KUllandığın Plug-İn veya uygulama Catalina için güncellemesi yayınlanmadıysa sürüm düşürmelisin
Bir de müzik plug-in ise kesinlikle sürüm düşürmen gerekmekte. Zira çoğu plug-in'in Catalina sürümü olmayabilir.
pc de çift monitör kullanmaktayım, 1. çıkışta monitör, 2. çıkışta 109 ekran tv bağlı. Catalina haricindeki tüm sürümleri denedim ve tv ye yansıtılan görüntü kalitesiz ve bulanık yazıları okumak bile çok zor hale geliyor bu yüzden catalinaya mecbur kaldım diyebilirim
Catalina yüklediğimde herhangi bir grafik sorunum olmuyor şu anki amacım plug-in yükleyebilmek ve yüklenen plug-in app dosyası olmuyor sadece daw programı içerisinden çalıştırabiliyor. Ek olarak istediğiniz liste erktedir.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.